Apartamente Blue CoastMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Makarska și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate într-o casă de familie într-o zonă liniștită a orașului. Sunt la doar 300 de metri de plajă și la 1,5 km de centrul orașului. Internet, TV cu ecran plat și aer condiționat sunt disponibile în toate apartamentele, iar parcarea privată este asigurată în fața casei. Studio Happy Place este format dintr-un dormitor, o bucătărie, o baie privată și o terasă. Are un pat dublu foarte mare și un pat de o persoană. Apartament Big Mama este format din două dormitoare, bucătărie, baie și balcon. Are două paturi duble foarte mari și un pat de o persoană. Private Green Oasis Studio este format dintr-o bucătărie, o baie privată și o terasă spațioasă. Are un pat dublu foarte mare și un pat de o persoană. Toate bucătăriile sunt echipate cu ustensilele necesare pentru prepararea alimentelor, precum și un frigider cu congelator și aragaz electric. Lângă apartament se află un magazin, farmacie, cafenea, bancomat, în apropiere se află o biserică, iar sanctuarul Vepric este la 1,5 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Orele de check-in și check-out sunt flexibile și se bazează pe acordul prealabil dintre gazdă și oaspeți. Formalitățile de check-in la apartament sunt programate începând cu ora 12:00 și check-out până la 10:00 pentru curățenie și pregătirea unui bun venit pentru viitorii oaspeți. În caz de sosire devreme, lucrurile pot fi lăsate la dispoziția gazdei, iar intrarea poate fi așteptată în curte sau pe plaja din apropiere. Gazda este disponibilă pentru a transporta oaspeții la sosirea în oraș (precum și de la aeroportul din Split) prin acord prealabil. Suma plății în avans va fi convenită la anchetă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeții vor fi informați cu privire la politica de anulare înainte de confirmarea rezervării.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 65 km
  • Aeroport: 65 km
  • Port: 500 m
  • Disco club: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe plaja din apropiere există o serie de restaurante unde vă puteți bucura de toate farmecele bucătăriei dalmate. Makarska este un oraș foarte mic și liniștit, pe care îl puteți plimba într-o oră, deci nu are nevoie de mijloacele de transport public care sunt disponibile pentru a merge în locuri din apropiere pe Riviera Makarska. În timp ce vizitați orașul, vă recomandăm o vizită în orașul vechi și piața principală, Muzeul Malacologic din cadrul mănăstirii franciscane și numeroasele atracții ale acestui frumos loc despre care v-am pregătit broșuri. Iubitorii de natură se pot bucura de o plimbare pe peninsula Sf. Petru și plaje lungi de nisip. Pentru toți iubitorii de înălțimi montane și priveliști uimitoare, mersul la munte Biokovo va fi un succes complet. Biokovo este un parc natural cu numeroase obiective naturale și culturale, dintre care evidențiem atracția recent deschisă Skywalk și Grădina Botanică Kotišina. Pentru serviciile de transport și excursie există o posibilitate de acord cu gazda.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Blue Coast
Mario Žigo Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Peste 1500 de rezervări realizate. Peste 4000 de oaspeți mulțumiți. Încercăm să vă îndeplinim toate cerințele, așa că deveniți parte a unei tradiții de peste 15 ani.

Apartamente Blue Coast listare a fost vizualizat de 6809 ori de la 04.02.2021.