Apartamente B&B BelvedereLošinj Mali Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 1.388 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa este situată în zona mării, înconjurată de o pădure de pini, cu acces auto la parcare proprie, aproape de plajă, aproape de centrul orașului, aproape de spital și magazine.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans se face în momentul rezervării, restul la sosire. Plata numai in numerar sau a intregii sume prin plata in cont. Check in 14:00 - 22:00, Check out 10:00. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne sunați sau să ne contactați prin e-mail. În plin sezon, rezervările de apartamente se fac pentru minim 7 zile.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În cazul anulării unei rezervări fixe confirmate de cazare privată, data primirii anulării scrise stă la baza calculării costurilor de anulare după cum urmează: Anularea gratuită este posibilă cu până la 60 de zile înainte de sosire, mai puțin costurile manipulative în valoare. de 50 Euro Anularea rezervarii raportata cu 30-59 zile inainte de sosire : se percepe 30% din suma totala a rezervarii. Anularea rezervarii raportata cu 7-29 de zile inainte de sosire, se percepe 70% din suma totala a rezervarii, Anularea cu pana la 6 zile inainte de ziua sosirii, si cu cel putin 1 zi inainte de sosire: 100% din suma totala de rezervarea se taxeaza Anularea in ziua sosirii sau NO SHOW: se percepe 100% din suma totala a rezervarii. Data anulării este considerată a fi data la care se primește notificarea de anulare a rezervării (dacă este duminică sau sărbătoare, va fi următoarea zi lucrătoare).
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 11 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 100 m
  • Casino: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit în apartamente pentru sejururi de 7 zile sau mai mult. In camere, micul dejun este inclus in pret. Prețul nu include: Supliment pentru 1 noapte - Supliment 50% pentru un sejur de 2-3 nopți - 30% Apartament - preț pe zi Cameră - pentru două persoane pe zi Toate daunele în apartament sau cameră se plătesc direct chiriașului . TVA este inclus in pret
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente B&B Belvedere
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vodice, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2023
Pur și simplu excelent!

Eu și iubitul meu tocmai ne-am întors dintr-o vacanță în Mali Lošinj. Ne-am cazat in apartamentul Magnolia, care este foarte frumos si modern, luminos si relaxat. Are tot ce-i trebuie. Proprietarii sunt de asemenea grozavi. Vă recomandăm cu căldură să stați la BB Belvedere! Ne întoarcem cu prietenii pentru al doilea an. Salutări din Slovenia!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
VENEZIA MESTRE, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, August 2023
vacanțe grozave

toată amabilitatea perfectă și simpatia proprietarilor camera excelentă și micul dejun foarte recomandat pentru calitatea prețului

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Pakrac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iulie 2023
Un comentariu

Cazare excelentă lângă plajele Čikat și Veli žal, de asemenea aproape de oraș și magazine (5 min). Camerele sunt spațioase și ordonate, cu o vedere frumoasă la oraș și verdeață. Micul dejun este delicios, bogat, un desert diferit în fiecare zi, mereu proaspăt. Gazda este abordabilă, primitoare, mereu gata să ajute și să dea recomandări pentru un restaurant sau cafenea bun. Toate laudele și recomandările pentru a petrece o vacanță plăcută și relaxantă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Melita Tukerić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente B&B Belvedere listare a fost vizualizat de 53992 ori de la 12.07.2019.