Vila SeasideMarušići - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dragi viitori oaspeți! Sezonul 2024 este deschis pentru rezervari!! Vila Seaside este formata din doua apartamente: Apartament A, 46m2, pentru maxim 6 persoane (o camera cu pat dublu, cealalta cu doua paturi si o canapea extensibila spatioasa). Apartamentul este dotat cu toate electrocasnicele posibile, o bucătărie cu o mulțime de locuri pentru a depozita lucrurile, o mașină de spălat/mașină de spălat vase etc. Ambele apartamente sunt complet echipate pentru o ședere mai lungă. Apartament B, suprafata 35m2 cu terasa de 18m2, pentru maxim doi adulti si doi copii.Apartamentul este dotat cu toate electrocasnicele posibile, iar din apartament se vede o vedere de la Sf. Jura la Biokovo pana la Pučišće pe Brač. Sunt posibile excursii la Skywalk de pe Bikova, Brela, Baška vode, Makarska, Omiš și Fortica, toate într-o plimbare ușoară cu mașina în 20-30 de minute.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans este de 30% din suma totala, se achita la sosire, apoi restul banilor. Sosirea/plecarea, dacă este posibil, are loc în weekend, check-out este la ora 10 a.m., iar check-in-ul este la 14:00-17:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Cel mai mult cu o lună înainte de sosire, dar desigur depinde de data rezervării.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 12 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 12 km
  • Oficiu poştal: 12 km
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 35 km
  • Aeroport: 50 km
  • Activităţi sportive: 12 km
  • Casino: 12 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Plajele sunt frumoase după cum puteți vedea în imagini, marea este limpede, coasta este semi-sălbatică ceea ce înseamnă o mulțime de peșteri mici și stânci potrivite pentru pescuit sau bucurii marine. Plaja principală se află la 5 minute de mers pe jos pe scări și pe un drum mic cu pietriș. De asemenea, este posibil să aveți la dispoziție un caiac (2+1) în timpul vacanței, oferindu-vă astfel o dimensiune total diferită a Rivierei Omiš/Makar. Există ceva pentru toată lumea, cei care își doresc o vacanță activă se pot bucura de toate beneficiile acestei regiuni (ciclism montan, drumeții, rafting pe Cetina, polo pe apă...). Dacă ești genul care se bucură de razele soarelui și de mirosul mării, nu vei fi deloc dezamăgit în ambianța „Marušićka”. Dacă sunteți interesat, contactați-ne pe Whatsapp sau aici pe web și puteți vizualiza pagina noastră de Facebook (facebook.com/villaseaside).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Seaside
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Pardubice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2022
Laudă

Toate laudele pentru apartament si gazde. Totul este aproape de magazine, pe jos sau cu mașina, marea este limpede, gazda chiar ne-a oferit caiacul lui gratuit pentru a-l folosi în timpul vacanței noastre. Recomandăm și vom reveni!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Košice, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Pentru 5

Sejurul la Villa Seaside a fost extraordinar! Apartamentul a fost grozav, cu o priveliște uimitoare la mare. A fost grozav să mă trezesc cu sunetul valurilor. Plaja era aproape, perfectă pentru o baie de dimineață. Gazdele au fost foarte prietenoase, ne-am simtit ca acasa. Marušići este un loc liniștit, perfect pentru relaxare. În general, a fost o experiență excelentă și aș recomanda-o oricui.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Brezovice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Plaje și aventuri pe apă: recompensă din vise în Marušići

Apartamentul din Marušići este un paradis pentru iubitorii de mare și de soare. Situat la doar câțiva pași de plaje frumoase, locul perfect pentru relaxare. Plajele sunt curate și bine întreținute, oferind o zonă ideală pentru plajă și înot răcoritor. Am fost deosebit de mulțumiți de gama de caiace disponibile. Explorarea apelor din jur ne-a permis să descoperim golfuri ascunse și locuri liniștite în care simțeam că ne descoperim propriul paradis.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc Jakub!

Multumesc pentru comentariul minunat! Ne bucurăm că ți-au plăcut plajele și aventurile acvatice din Marušići. Sperăm că v-a plăcut să faceți caiac și să descoperiți frumuseți ascunse. Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea ta!

Afișați toate recenziile
Ivan Garmaz Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Familia mea este implicată în turism de mai bine de 10 ani, iar eu conduc partea de rezervare a afacerii și coordonez cu turiștii. Apropo, sunt jucător de baschet și programator, iar în timpul liber îmi place să vâslesc și să merg cu bicicleta de munte chiar pe pârtiile de deasupra casei din Marušići. Sunt mereu aici pentru sfaturi pentru o vacanță activă sau pentru alegerea celei mai bune plaje! :)

Vila Seaside listare a fost vizualizat de 14387 ori de la 05.01.2022.