Apartamente NadaNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.681 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate la primul etaj al unei noi case de familie independente, pe o stradă liniştită, cu parcare proprie şi împrejurimi verzi. Au aer condiționat și WiFi. Casa este la 40 m de coasta si plaja. APA1 - apartament cu doua camere contine doua dormitoare separate, o bucatarie cu living, o baie cu toaleta si masina de spalat si o terasa de 22 m2. Un dormitor are un pat dublu, iar celălalt are două paturi de o persoană. În living există o canapea, comodă și televizor. Există vedere la mare din toate camerele apartamentului. Bucătăria are tot ce ai nevoie pentru gătit: vase, aragaz cu inducție 4x, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, boiler, frigider cu congelator. APA2 - apartament cu o camera contine un dormitor cu pat dublu, o bucatarie cu living, o baie cu toaleta, o masina de spalat si un balcon cu vedere la mare. Livingul are o canapea, dulap, comodă și televizor. Bucătăria are tot ce ai nevoie pentru gătit: vase, 2 plite cu inducție, cuptor cu microunde, boiler, frigider cu congelator.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Astept cu nerabdare sa va cunosc, vreau sa va ofer o locuinta placuta. Vă aștept sosirea după ora 14 la data convenită și plecarea dumneavoastră (din păcate) până la ora 10. Confirmați rezervarea plătind un avans de 30% în cont, iar restul la preluarea apartamentului. Apartamentul se inchiriaza in sezon (iulie, august), de regula, de sambata pana sambata.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 50 m
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 18 km
  • Aeroport: 27 km
  • Port: 60 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
In apropierea apartamentului se afla un magazin (50 m), o piata (200 m), cateva restaurante, pizzerii si baruri. Dacă nu vrei să gătești, poți comanda o masă gata făcută acasă. Pentru distracția tinerilor, există un parc acvatic cu loc de joacă (40 m), un parc de distracții (300 m). De-a lungul coastei sunt amenajate o promenadă cu tarabe, un loc de joacă pentru copii și un colț de recreere. Promenada duce într-o pădure deasă de pini cu plaje „sălbatice” care oferă și numeroase oportunități de recreere și relaxare (scufundări, jogging, ciclism, plimbare sau culcat la umbra pinilor...). Zona mai largă are 34 km de plaje diferite - nisipoase, pietricele, stâncoase, multe golfuri ascunse și umbră în pădurea de pini. Nin, care se află în apropiere, este cunoscut ca un oraș antic cu vestigii romane și are, de asemenea, zone cu noroi curativ pentru kiteboarding. Zona mai largă are piste de biciclete bine întreținute. De la noi sunt organizate excursii la Parcul Național Kornati, Telaščica, Zrmanja, Paklenica, precum și excursii mai scurte în împrejurimi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Žilina , Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2023
Ca acasă

Cazarea a fost fantastică, ne-am simțit ca acasă, totul mirosea a nou, marea era la câțiva pași și în fiecare dimineață era o priveliște frumoasă asupra ei de pe terasă, chiar nu ne-a scăpat nimic. Ne-am prelungit chiar șederea. Gazdele - soț și soție, au fost primitori, primitori și dispuși să ajute și să vorbească despre orice din primul moment. Doamna casei gătește și coace minunat, iar omul casei este grădinar la suflet. A fost aproape de inimile noastre aici și vom fi fericiți dacă ne vom întoarce din nou aici și îi vom îmbrățișa. Cu stimă, Darček, Lili și Pali Buna Lora.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2023
Foarte recomandat!

Bingo absolut! Experiență foarte bună. Proprietarii sunt foarte ospitalieri. O adevărată raritate. Ambele apartamente sunt curate și la standarde foarte înalte. Recomandat tuturor celor care caută o vacanță liniștită și de calitate. 10/10 de la mine.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Lažiště, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2023
Satisfacţie

Cazarea corespunde descrierii, totul este ca nou, curat Proprietarii sunt foarte amabili, pot ajuta cu orice Magazine, o mică piață și restaurante sunt la câțiva pași

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nada Zebec Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Germană, Slovenă, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

După ce am lucrat în învățământ, vreau să rămân pensionar activ. Pe langa inchirierea apartamentelor ma ocup si de tratarea bioenergetica. Iubesc marea, iubesc oamenii, iubesc socializarea..

Apartamente Nada listare a fost vizualizat de 40964 ori de la 21.06.2014.