Apartamente BlankaPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pakoštane și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate într-o casă familială într-o stradă liniștită, la doar o scurtă plimbare de centrul localității. Timp de circa 5 la 20 de minute când sunt pe malul mării, plaje care se intind de-a lungul întregului oraș, magazine, banca, oficiu postal, stație de autobuz, medic dacă aveți nevoie Nicidecum. Există gazde, care sunt disponibile pentru tine în orice moment. Va fi fericit să te duc la golfuri ascunse sau vă arate obiectivele turistice ale locului. Întreaga familie este încercarea de a face șederea în casa noastră cât mai plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aer condiționat se plătește separat, la 5 € pe zi. Câinele se plătește separat, la 5 € pe zi.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare apartament are o terasă mare cu vedere uimitoare la mare și insulele Kornati. animalul tau de metal, de asemenea, este prevăzut cu un loc în curte. Există gratuit biciclete, dacă doriți să ia o unitate de-a lungul frumos bucătărie Lacul Vrana, dacă ți-e foame după recreere. Acolo avem o barcă astfel încât să putem organiza excursii de o zi la insulele din apropiere. Acest lucru este pur și simplu cel mai bun mod de a vedea toate cele mai frumoase insule din vecinătatea :)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Blanka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Germany, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Apartament remarcabil

Am fost acum a doua oară la rând la Blanka și Duro. Ne-am bucurat foarte mult anul trecut deja să fim în apartamentul lor și din cauza momentului dificil de astăzi am rezervat din nou - și ne-am bucurat din nou de atmosfera calmă. Ne place foarte mult flexibilitatea gazdelor și ori de câte ori aveți o întrebare primiți întotdeauna un răspuns bun. Așa că ne-a plăcut foarte mult să fim în apartamentul dvs. și sperăm că veți putea găzdui mulți oaspeți care se bucură de așezarea dvs. acolo. La fel ca apa și plajele sunt foarte frumoase acolo și cui îi plac o mulțime de insule acolo, plus că nu este departe de Zadar și nu departe de Sibenik, chiar în mijloc și există o mulțime de lucruri de atracții istorice de văzut, de asemenea . Recomandare absolut top.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ptuj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2021
Mitja & Tanja - cea mai frumoasă vacanță

Buna ziua, Ne întoarcem la Pakoštane de mulți ani. Ne place să ne întoarcem la Đuro și Blanka, pentru că suntem cu ei în ultimii 3 ani și de când am fost cu ei pentru prima dată nu vrem să mergem nicăieri altundeva. Amândoi sunt foarte prietenoși, de ajutor și vă ajută întotdeauna dacă aveți nevoie de ceva. Apartamentele sunt curate, ordonate și în stare excelentă. Acestea se află într-o locație liniștită, unde vă puteți relaxa și bucura de natură cu vedere la mare. În ciuda faptului că casa nu este lângă mare, nu ne deranjează, pentru că poți merge pe jos, cu mașina, cu bicicleta ... la orice plajă. Ne simțim ca acasă alături de ei și ne înțelegem perfect din prima zi și ne simțim ca parte a familiei lor, pentru că întotdeauna ne primesc frumos și, de asemenea, ne însoțesc acasă. Luăm cina împreună în fiecare an, ceea ce ne place foarte mult, pentru că ne simțim foarte bine primiți cu ei. Ne dorim mai multe astfel de sărbători cu ei și vom fi fericiți să ne întoarcem. Blanka și Đuro ... ne revedem anul viitor

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Trnava, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2021
Vacanță grozavă

Apartamentul este bine echipat, curat și suficient de mare. Terasă remarcabilă, cu o vedere frumoasă la mare. Gazdele sunt oameni amabili, minunați. Distanța de plajă este de 15-20 de minute de mers pe jos, dar asta nu este o problemă, faceți o plimbare și cunoașteți Pakostane, alegeți plaja care vi se potrivește cel mai bine. Am petrecut vara aici pentru prima dată și suntem mulțumiți.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Djuro Uzelac Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovenă,
Apartamente Blanka listare a fost vizualizat de 101115 ori de la 09.05.2015.