Apartamente ViewBrač Postira - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brač Postira și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele plăcute sunt situate la doar cinci minute de populara plajă cu pietriș Mala Lozna, în stațiunea turistică P de pe insula Brač. Imobilul este din piatra de Brac, situat intr-o locatie superba cu o capacitate de doua apartamente, APARTAMENT VEDERE 1/4+2 este situat la ETAJUL I. Are două dormitoare duble cu un pat dublu, o bucătărie conectată la living, o toaletă și o terasă cu vedere la mare. APARTAMENT VEDERE 2 +1+2 Are UN dormitor cu trei paturi, bucatarie utilata conectata la living si canapea, toaleta extensibila, terasa semiacoperita cu vedere la mare. Apartamente cu aer conditionat situate la 5 minute de mare, intr-un loc linistit cu o panorama frumoasa. Se oferă posibilitatea de a folosi grătar și parcare.O plimbare plăcută de 10 minute de-a lungul mării vă va aduce în centrul orașului, care oferă restaurante, magazine, un oficiu poștal și o piață.Acesta este un loc ideal pentru o vacanta. Bine ati venit

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare este necesară o plată în avans în valoare de 150-200 euro în contul nostru în valută. Notă: Toate costurile tranzacției valutare sunt suportate de plătitor. Restul sumei de cazare se achita imediat la sosirea in apartament. Ora de sosire permisă oaspeților de la ora 14:00, plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 9 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Aeroport: 21 km
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Marea cristalină este ideală pentru înot și scufundări. Foarte aproape de apartament se afla plaja Molo Lozna, care dispune de o mica cafenea unde poti inchiria sezlonguri, umbrele si te poti relaxa cu cafea, inghetata, sandviciuri... In apropierea apartamentului sunt cateva plaje care sunt inconjurate de paduri de pini si maslini. copaci. . Este potrivit pentru drumeții, fumat, iar atmosfera este foarte prietenoasă. Puteți închiria o barcă sau puteți face o excursie cu o barcă organizată la insula vecină Hvar, Omiš și râul Cetina pentru rafting, la orașele Split, Trogir, Solin, Dubrovnik, Lovrečina și alte foarte interesante istorice și culturale. destinatii. Vizitarea obiectivelor turistice în jurul insulei Brač este, de asemenea, foarte interesantă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente View
Danijela Matulić Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Proprietarul locuieste in Croatia, ca tot ceea ce are un loc Postira. Pace, liniște mare, curată, plaje frumoase, natura, produse alimentare delicioase, plimbări lungi și multe locuri interesante. Brac este un loc ideal pentru odihnă și recreere. Dacă aveți nevoie de informații, vom fi fericiți să vă ajutăm face vacanta chiar mai frumos. Așteptăm sosirea ta. Bine ai venit!

Apartamente View listare a fost vizualizat de 49516 ori de la 03.12.2015.