Apartamente Magnolia RadačićRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Magnolia sunt apartamente situate în frumosul golf Lozica din orașul Rogoznica. Apartamentele sunt situate la doar 100 de metri de mare. În apropiere se află și centrul orașului Rogoznica, care este la doar 15-20 de minute de mers pe jos. Locul oferă facilități bogate, de la sport, cultură, divertisment și altele. Locația apartamentului oferă vedere la mare și posibilitatea de a face plimbări lungi de vară pe malul mării sau de mers cu bicicleta pe pistele de biciclete nou amenajate. În apropierea apartamentului există și o cafenea - restaurant. Va oferim un sejur placut intr-o atmosfera linistita, linistita si familiala. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sejurul minim este de 5 zile. Ora de sosire în apartamente este programată cel mai devreme de la ora 14:00 în ziua sosirii, iar check-out până la ora 10:00 în ziua plecării. Este necesară efectuarea unui avans în valoare de 30% din suma totală. Restul sumei se plătește la sosirea la Apartamente.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură gratuită de bun venit inclusă în preț. Toți oaspeții au la dispoziție un grătar, un duș în aer liber și un loc de parcare gratuit. Vă sugerăm să vizitați Marina Frapa și fenomenul natural Ochiul Dragonului, care se află în inima orașului Rogoznica. În apropiere se află Parcul Național Krka cu toate bogățiile sale. De asemenea, vă recomandăm să vizitați orașele Split și Trogir, care sunt bogate în moștenire culturală și se află la doar 40-45 de minute cu mașina de apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Magnolia Radačić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Plzeň, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Vacanță uimitoare

Cazare frumoasă, curată, parfumată și modernă, cu o locație excelentă lângă mare. Am fost foarte mulțumiți de tot... proprietară minunată, amabilă și ospitalieră, nu putem reproșa nimic. Rogoznice este un oraș frumos și o mare frumos curată.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Wrocław, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2022
Vacanță minunată

Recomand cu sinceritate aceste apartamente, o casa langa plaja, la Ora 7.30 in strada care se termina in fata proprietatii se afla un om cu paine, o parcare mare langa bloc, cu zona de gratar. Apartamentul in sine este spatios, bine utilat, cu bucatarie conectata la living, nu lipseste nimic pentru pregatirea meselor, in doua dormitoare paturi duble cu saltele confortabile, obloane si plase de tantari la geamuri. Balcon mare cu vedere la mare. Gazdele au fost foarte drăguțe și de ajutor, ne-au întâmpinat cu un platou cu mezeluri și vin proprii, în ziua plecării le-am primit și băuturile. În apropierea casei, mai multe plaje diferite din care să alegeți.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Bihac, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Aprilie 2022
Vacanță pe măsură!

Apartament ingrijit, dotat cu aer conditionat, Wi-fi, TV. Bucătăria are tot ce trebuie să folosiți. Gazdele sunt deosebit de ospitaliere și vă stau la dispoziție. Totul este ca in anunt. Ne-am întors din nou și vă recomandăm cu căldură!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivan Radačić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Magnolia Radačić listare a fost vizualizat de 60192 ori de la 21.01.2014.