Apartament AuroraTribunj - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament recent renovat și complet echipat, format din două dormitoare cu 4 paturi fixe și 1 bucătărie suplimentară, utilată, baie cu toaletă, living. Terasa oferă o priveliște frumoasă a vegetației dalmate. Grătarul este la mezanin și este întotdeauna disponibil pentru oaspeți. Grădina oferă posibilitatea relaxării complete pentru copii și vârstnici. De asemenea, este disponibil un duș în aer liber. Apartamentul este situat la 5 minute de mers pe jos de plajă și centrul orașului, astfel încât oferă posibilitatea de distracție, dar și liniște pentru odihnă atunci când oaspeții au nevoie de ea. Tribunj este situat la numai 15 km de Sibenik, lângă cascadele Kornati, Skradin, Krka, care oferă oportunități suplimentare pentru excursii. Garsoniera este o clădire separată, ideală pentru două persoane. Studioul este conceput ca o unitate unică - o zonă de dormit cu un pat dublu și bucătărie și o baie separată. În fața studioului există o terasă cu vedere la grădină.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosirea oaspeților după ora 14:00, plecarea până la ora 10:00. Plata în avans prin acord și plata în numerar la sosire. . Utilizarea aerului condiționat este gratuită. Ture nu sunt legate de weekend. În funcție de ziua plecării oaspeților, este posibil să ajungeți și să plecați mai devreme sau mai târziu.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Având în vedere situația epidemiologică, care este incertă, în cazul „blocării” frontierelor, returnăm avansul integral.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 1.2 km
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Utilizarea posibilă a bicicletelor cu notificare prealabilă, precum și organizarea de excursii cu barca (contra cost).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Aurora
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Slovenija, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Apartament Aurora

Am fost foarte mulțumiți de apartament și de întreaga noastră vacanță cu tine. Apartamentul este foarte frumos decorat, curat, confortabil ... După cum v-am spus în timpul vacanței, puteți vedea că aveți un simț al esteticii Deci cu adevărat toate laudele! Orașul Tribunj este, de asemenea, foarte frumos, frumos decorat ... Toate laudele! Vă mulțumesc din nou pentru ospitalitate și cu siguranță ne vom întâlni din nou ... Distrează-te Andreja, Pavel și Nika Pahor

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Tychy , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Vacanță reușită

Apartament grozav, gazde grozave! Respectă pe deplin intimitatea turiștilor și, dacă este necesar, sunt la dispoziția oaspeților. Apartament spațios, curat, bucătărie foarte bine echipată. Există liniște și liniște în jurul apartamentului, ceea ce garantează o odihnă perfectă. Am petrecut două săptămâni de vacanță cu familia mea și suntem foarte mulțumiți și cu siguranță ne vom întoarce acolo într-o zi. Dacă cineva caută un loc de odihnă, acesta este locul perfect.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Stakčín, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Aurora, August 2018
Ivana și Vlado, Slovacia

Apartamentul super, am fost acolo cu un fiu și nepoți - 5 persoane. Apartamentul este spatios, terasa mare, gratar. Proprietarii sunt oameni buni. Aproape de plaja Zamalin, unde puteți merge pe jos. Ne-am dus la alte plaje cu masina ca am avut copii mici, umbrele și șezlonguri sunt disponibile pe Bristol Beach. Plajele și restaurantele nu sunt aglomerate. Locul ideal de odihnă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tanja Biloglav Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Simte-te ca acasă❤️

Apartament Aurora listare a fost vizualizat de 43410 ori de la 20.03.2015.