Apartamente BrkićZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.471 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Aici vă oferim două apartamente frumoase și frumoase, moderne, în casă cu grădină proprie, grătar, piscină și duș în aer liber. Ambele apartamente au o terasă / balcon mare. Apartamentul superior oferă o priveliște frumoasă a orașului și a insulelor. Această casă este situată pe o stradă liniștită, ideală pentru două familii cu copii. Fiecare apartament poate primi max. până la 6 persoane. Ambele apartamente au două dormitoare. Casa este modern echipata cu aer conditionat, Wi-Fi, TV prin satelit si radio, uscator de par, masina de spalat vase, masina de spalat, frigider / congelator, cuptor, plita, cuptor cu microunde, toaster. Prosoapele și lenjeria de pat sunt, de asemenea, incluse în preț și sunt modificate o dată pe săptămână. În fața casei există două locuri de parcare gratuite. Toate facilitățile importante se află la câțiva pași, cum ar fi restaurantele, mini-piețele, oficiul poștal, farmacia, supermarketul, măcelarii, brutării, comercianții de pește, magazinele. Aeroportul Zadar este la 10 km distanță. Petreceți cel mai bun moment al anului în Zadar, Croația.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de ședere inclusă în preț. Apartamentele sunt rezervate achitând 30% din prețul total de închiriere, iar restul se plătește imediat la sosire (sosire) în apartamente. Ora sosirii de la ora 14:00 - Ora plecarii pana la ora 09.30
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1.3 km
  • Plajă: 1.3 km
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 1.9 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 6 km
  • Port: 1.2 km
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 800 m
  • Casino: 500 m
  • Parcul Național: 1.9 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
TV, aer condiționat, TV prin satelit, vedere la mare, baie, bucătărie, lenjerie de pat, prosoape și internet Din acest an oferim oaspeților noștri o piscină pentru a se bucura pe deplin de vacanța lor
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Brkić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Osnabruck, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Brkić, August 2017
Pentru familia Brkic

Am fost două familii în luna august 2 săptămâni cu familia de bază și a fost doar foarte bun. Apartamentele sunt noi, a fost foarte curat. Bucătăria erau tot felul de feluri de mâncare. În magazinele alimentare complexului are, produse de panificație a fost foarte aproape Există o mulțime de restaurante, plajă și lucrurile mici sunt vândute. Ne-ar reveni, în orice caz. Multe mulțumiri Brkic de familie au fost foarte frumos și cazarea. Ne vedem din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Osnabruck, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Brkić, August 2017
locație liniștită

Apartamentele sunt ceea ce-l recomandă curățenia, defalcarea echipamente, ospitalitatea teribil la 100% Locație liniștită aici vă puteți foarte bine umple relaxați-vă și energia. Vom reveni

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
seville, Spania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Brkić, Iulie 2017
Foarte foarte dragut

Ne-am distrat foarte bine în Zadar. Familia care deține clădirea a fost incredibil de primitoare, caldă și prietenoasă. La sosire, ne-au întâmpinat cu băuturi de bun venit și toți am luat cina împreună în curte într-una dintre nopțile șederii noastre. A fost minunat să petrecem timp cu o familie locală și am apreciat și am fost foarte atins de ospitalitatea lor. Apartamentul a fost nou, spațios și foarte curat și am fost extrem de confortabil în timpul șederii noastre. Orașul principal este la 20-30 de minute de mers pe jos, dar cartierul a fost liniștit și foarte frumos să rămână. Toate aceste lucruri au contribuit la un sejur minunat în Zadar și am rămâne absolut aici din nou.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gordana Brkic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua tuturor! Numele meu este Gordana. Este o plăcere să întâlnesc oameni din diferite țări. Voi face tot posibilul pentru a face oaspeții să se simtă ca acasă și să se bucure de fiecare moment. Zadar este un oras frumos si sper ca va place si doriti sa vii înapoi. Voi fi o gazdă bună și sunt aici pentru toate întrebările.

Apartamente Brkić listare a fost vizualizat de 43747 ori de la 07.05.2016.