Apartamente TerezaZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casa cu apartamente este situată într-o zonă liniștită din Puntamika - o zonă turistică a orașului. Nu de-a lungul drumului principal, ci de pe o stradă laterală, astfel încât zgomotul este neglijabil și siguranța este excelentă, foarte importantă pentru copii. Suprafața curții este de 800 de metri pătrați, deci există cinci locuri de parcare. Imaginile arată că sunt în spatele casei. Există, de asemenea, un grătar / grătar disponibil pentru a pregăti mesele pentru oaspeți. într-un spațiu acoperit. Deosebit de frumoasă este zona de luat masa, cu o masă și bănci în spatele garajului, la umbra unui smochin mare Apartamentele sunt mari, fiecare cu o terasă separată. Acestea sunt mobilate cu mobilier sau pentru a lua masa. În apropiere avem trei plaje de aproximativ 200 m, la distanță, așa că nu folosiți mașina când mergeți la înot. J Una este cu nisip, cealaltă este pietriș și beton Supermarket la aproximativ 150m distanță, bancă și benzinărie la fel. Autogară locală 200m. Autobuzul circulă direct spre centrul orașului, la fiecare 20 de minute, și durează 15 minute. Este posibil să ajungeți acolo mergând pe jos. Farmacia este la 300 m distanță

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Este obișnuit să plătiți un anumit avans pentru a rezerva cazare. cel mai adesea un anumit procent. Cu toate acestea, în acest ... normal .. .. timp, nu este ușor să stabiliți o regulă. Cu alte cuvinte, în funcție de situațiile actuale, aceasta poate face obiectul unui acord individual.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 100 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Port: 200 m
  • Casino: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
La sosire, oferim posibilitatea unor explicații suplimentare despre mediul în care ne aflăm. De asemenea, sunt disponibile broșuri ale orașului și ale parcului național. De asemenea, veți fi informat despre destinațiile interesante din apropiere, în funcție de interesul și posibilitățile oaspetelui (copiilor). Ora sosirii nu este limitată, dacă apartamentul este liber și ordonat. Altfel este ora 14:00. Plecarea este până la ora 10 dimineața, pentru a vă pregăti pentru sosirea de noi oaspeți
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tereza
Zlata Dusevic Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Salut! Ma numesc Zlata si locuiesc in Zadar. Îmi place să călătoresc, ador să întâlnesc oameni din toată lumea. Cred că îmbogățește viața și de aceea aștept cu nerăbdare să am ocazia să te cunosc și să te găzduiești.

Apartamente Tereza listare a fost vizualizat de 21182 ori de la 14.06.2020.