Apartamente Santo Zverinac Zverinac - Insule croate

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Lasa casa ta pentru un timp pentru a fi o Zverinac -place insulă de relaxare și să se bucure de mâncăruri tradiționale. 3 apartamente sunt situate la etajul al doilea al unei case private, în care există un restaurant de familie cu 25 de ani de traditie in prepararea feluri de mâncare autentice. Restaurantul oferă pește proaspăt și carne Sustinatorii de vacanță activă vor găsi plăcere în explorarea insulei de trekking, alpinism deal klis, înotul în apele limpezi sau vizitați locații atractive din vecinătate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ne puteți vizita călătorind din Zadar hidropterul și / sau feribot - vă puteți parca mașina cu noi, chiar daca masina pe Zverinac sa nu fie pentru că insula este destinată pietonilor. Mai multe despre linii de vapoare și prețurile biletelor pot fi găsite la adresa www. Jadrolinija. hr Oaspeții vor plăti direct proprietarului, depozitul este de 20% din prețul total. Ora de sosire și de plecare depinde de liniile de transport maritim.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Port: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Noi oferim închiriere bărci. locatii atractive in apropiere pe care le puteți vizita într-o zi și să se întoarcă la casa lor de la Zverinac: Long Island se află la 5 minute de mers cu barca. Orașul Zadar a fost declarat cele mai bune destinații din Europa în 2016 și este la o oră de mers cu aripi portante. Molat, insule IST sunt aproape de Zverinac și situat la plimbare cu feribotul de o oră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Santo Zverinac
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Moskva, Rusia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Santo Zverinac , August 2016
Vacanță perfectă

Am petrecut cu soția și copiii mei săptămâna fantastică pe Zverinac. Am fost în căutarea unui loc departe de mulțimile de vară și plajele aglomerate să fie cât mai aproape de natura. Ne-am bucurat de fiecare moment! Apartamentul este perfect curat, confortabil, cu o vedere frumoasă la mare. De multe ori am mancat la restaurantul proprietarii apartamentelor, calitatea și prospețimea acestor pește este incredibil! Va recomand cu toată inima mea! Vanessa, Maya, vă mulțumesc!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Basel, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Santo Zverinac , August 2016
Se pune să se bucure de moment

Este loc frumos, foarte diferit de aglomerat Zadar. Puteți găsi cu ușurință mal liniștit unde să se bucure de moment. Din păcate, nu există nici un nisip, dar apa și natura îl compensează pe deplin. Proprietarii (Ante, Vanessa, Maja și soțul ei) sunt oameni minunat, gata să ajute cu orice problemă (de exemplu, oferindu-vă o barcă, unele pâine sau cu alte sfaturi). Locul în sine este curat, confortabil cu toate lucrurile pe care u ar putea avea nevoie pentru vacanta. În magazinul din apropiere puteți găsi toate elementele de bază pentru gătit, pe lângă gamă largă de întâlni. Procesul de cumpărare în sine este o experiență datorită femeie puternica carismatic. în afara aspră, moale în interior. PS. Proprietarii au, de asemenea, un restaurant, care este destul de bun raport calitate / pret, 2 minute de apartament. Dar, puteți rezerva o masă de o zi în avans.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Santo Zverinac , Iunie 2015
păcat că nu mai astfel de oferte

Apartament de la mare. Frumos decorate. Extrem de îngrijite și curate. Gazde prietenoase. Raportul dintre preț și servicii foarte favorabil pentru beneficiul clientului. Vom reveni cu siguranta din nou.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vanessa Škifić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bună, sunt Vanessa. In ultimii ani, sora în lege și am oferi servicii de cazare in Santo. Ne dorim clienților noștri o bucată de rai pe care noi localnicii se bucură de întregul an, o pauză de la îndatoririle de zi cu zi, cu preparate superbe din pește.

Apartamente Santo Zverinac listare a fost vizualizat de 46101 ori de la 06.02.2015.