Apartament InnMurter Betina - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Murter Betina și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul este situat in apropierea centrului (la 100 m distanta) si a plajei (la 200 m distanta), in apropierea blocului este disponibila parcare la aproximativ 150 m distanta. Apartamentul este pe două etaje, situat la etajul doi și la mansarda unei vechi case familiale din piatră. Etajul de la intrare al apartamentului este format dintr-un living cu bucatarie si baie, si este legat de pod printr-o scara interioara. Capacitate 3+1, adica o camera la mansarda dotata cu un pat matrimonial mare 180x200 cm, si un pat pentru o persoana 90x200 cm. În sufragerie, patul cu trei locuri poate fi pliat într-un pat confortabil de 160x200, care poate fi folosit de 2 persoane. Bucătăria este complet utilată, precum și livingul și baia (dotare suplimentară: cuptor cu microunde, ceainic, TV+Netflix, wi-fi, mini line, uscător de păr, săpun, șampon), toate deschiderile au plase de țânțari. Fiecare cameră este individuală. cu aer condiţionat. Apartamentul are o terasa de 12 m2, dotata cu copertina si mobilier de relaxare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in 15-22 Check-out 7-10 Rezervarea cazarii se face prin plata in avans a 30% din pretul total, iar restul de 70% se percepe la inceputul sejurului. Aerul condiționat, internetul, parcarea și utilizarea a două biciclete pentru adulți sunt incluse în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Port: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Inn
Lada Bosna Vukicevic Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Locuiesc cu familia și lucrez ca arhitect în Split. Am amenajat o casă veche de familie din piatră în Betina într-un apartament.

Apartament Inn listare a fost vizualizat de 40383 ori de la 29.06.2018.