Apartamentecroatia.com Conditii generale de utilizare

Toate domeniile sale de sub (denumite în continuare: Pagini) site-ul web www.apartamentecroatia.com și sunt proprietatea Companiei Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, Republica Croația (denumit în continuare: proprietarul site-ului). Ca un utilizator de pagini pe care le acceptă prevederile Condițiilor generale de utilizare și anunțurile publicate pe paginile. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii generali de utilizare a paginilor, vă rugăm să nu le folosească.

Apartamentecroatia.com Dispoziții generale Acest site nu este o agenție de turism care închiriază facilități de cazare în numele sau în contul de proprietarii unității de cazare. Este mai degrabă să fie folosită ca un catalog on-line de facilități de cazare pe teritoriul Republicii Croația. Acest lucru înseamnă că, în scopul de pagini Apartamentecroatia.com este de a promova și a face publicitate apartamente, garsoniere, camere, hoteluri, pensiuni, vile si tabere, precum și alte tipuri de facilități care oferă cazare pentru oaspeți sau care oferă servicii legate de turism sport, odihna si relaxare.

Personale și Non-Comercial Utilizarea Limitarea Aceste pagini sunt destinate pentru uz personal și non-comerciale de către utilizatori. Nu puteti modifica, copia, distribui, afisa, publica sau in orice alt mod de transmitere sau vinde orice fel de informații, servicii sau produse publicate pe paginile fără acordul prealabil al proprietarilor sau agenții de publicitate. Materialul publicat în paginile sunt protejate de drepturi de autor și orice utilizare neautorizată poate reprezenta o încălcare a prevederilor dreptului de autor și a drepturilor conexe Act (Monitorul Oficial, nr. 167/03 și 79/07) și alte reglementări din Republica Croația .

În cazul de încălcare a oricăreia dintre perioadele de mai sus, autorizația de a utiliza paginile vor fi revocate în mod automat și orice materiale descărcate sau imprimate trebuie să fie distrus la o dată.

de proprietate, drepturile și responsabilitățile Conținutul paginilor este proprietatea Companiei By-sutien Ltd. (Proprietarul site-ului). Conținut care nu este proprietatea proprietarul site-ului este folosit cu acordul autorului / proprietarului său și se elimină din paginile la cererea autorului / proprietarului.

Limitarea răspunderii Informațiile publicate pe paginile Apartamentecroatia.com este furnizat de către agenții de publicitate și proprietarul site-ului nu poate fi tras la răspundere penală semnificativ sau în cazul în care informații cu privire la cazare privat, apartamente și / sau camere nu descrie cu adevărat situația reală. Site-ul face publicitate doar ofertele de publicitate private de pe teritoriul Republicii Croația. Proprietarul site-ului renunță la orice răspundere în nici un fel legate de utilizarea de pagini web în cadrul domeniului Apartamentecroatia.com, responsabilitatea pentru orice activitate de utilizatori legate de folosirea sau abuzul de conținut pe paginile, precum și pentru orice prejudiciu la utilizatorilor sau a părților terțe legate de folosirea sau abuzul de conținutul site-ului Apartamentecroatia.com.

Protecția confidențialității și utilizarea informațiilor personale Protejarea confidențialității vieții dvs. private este importantă pentru noi și nu vom utiliza niciodată în mod abuziv informațiile pe care le furnizați voluntar pe site. Proprietarul acestui site se angajează să respecte anonimatul și confidențialitatea în măsura în care natura afacerii noastre permite acest lucru.

Utilizatorii serviciilor oferite de site sunt de acord că proprietarul site-ului poate colecta următoarele informații personale:
1. Numele și prenumele
2. Adresa de e-mail
3. Numărul de telefon

Datele personale menționate mai sus sunt esențiale pentru ca agenții de publicitate și utilizatorii să poată folosi serviciile site-ului. Informațiile menționate mai sus vor fi utilizate numai pentru a pune în legătură utilizatorul cu furnizorul de servicii (agentul de publicitate) și nu vor fi utilizate în alte scopuri.

Pe lângă informațiile menționate mai sus, utilizatorul poate furniza informații în alte moduri, în timp ce completează formulare, caută, face actualizări, răspunde la sondaje, participă la promoții sau utilizează oferte speciale pe site. Aceste informații colectate rămân anonime, iar proprietarul site-ului este obligat să utilizeze aceste informații numai în acest scop și să nu le transmită unei terțe părți.

Comentariile făcute de utilizator (evaluări, recenzii) cu privire la serviciile oferite de agentul de publicitate vor fi publicate pe site și acest lucru nu necesită consimțământul prealabil al agentului de publicitate. Proprietarul site-ului nu controlează și nu își asumă răspunderea pentru informațiile furnizate de utilizator, informații care ar putea să se refere la agentul de publicitate. Orice solicitare de informații privind datele personale trebuie adresată de către agentul de publicitate utilizatorului. În cazul unei reclamații făcute de agentul de publicitate cu privire la neadevăruri și a solicitării ca un comentariu să fie șters de către un utilizator, proprietarul site-ului poate cere informații suplimentare de la agentul de publicitate și de la utilizator care vor fi utilizate folosite exclusiv pentru a determina validitatea a unei solicitări de ștergere a unui comentariu făcut de utilizator.

Datele personale furnizate prin utilizarea site-ului, mai precis a formularelor interactive pentru colectarea de informații (sondaj privind confidențialitatea etc.), vor fi utilizate în strictă conformitate cu politica de protecție a datelor (RGPD EU 2016/679 PARLAMENTUL EUROPEAN ȘI CONSILIUL din 27 aprilie 2016.).

Puteți solicita în orice moment informații suplimentare de la proprietar cu privire la modul în care datele dvs. personale sunt stocate, utilizate și distribuite. Termenul de primire a unui răspuns este de 15 zile de la data depunerii solicitării. Puteți trimite solicitarea dvs. în scris sau prin e-mail.

Puteți oricând să solicitați modificarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, precum și alte date.

Datele dvs. personale colectate nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele menționate deja. Acestea nu vor fi utilizate în mod abuziv, nu vor fi prelucrate în secret, nu vor fi vândute unei terțe părți și distribuția lor către alte persoane neautorizate se poate face numai cu permisiunea scrisă a agentului de publicitate și a utilizatorului.

Datele dvs. personale sunt înregistrate electronic și sunt stocate în locația proprietarului site-ului. Numai proprietarul, administratorul și contabilul site-ului au acces la aceste date colectate.

Termenul pentru păstrarea documentației dvs. comerciale împreună cu datele dvs. personale este de 11 ani. La finalul acestui termen, datele dvs. personale vor fi distruse.

Alte forme de comunicare sau materiale pe care ni le trimiteți, cum ar fi laudă, comentarii, sugestii etc., nu vor fi tratate ca fiind confidențiale și pot fi utilizate în mod liber.

Dreptul la întrerupere:
Proprietarul site-ului își rezervă dreptul, fără aplica vreo taxă în cazul publicității plătită, de a exclude un utilizator care încalcă în vreun fel Termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului sau care afectează în vreun fel performanța site-ului sau încalcă drepturile agentului de publicitate și ale utilizatorului, iar acest lucru este valabil în special pentru utilizatorul care abuzează de informațiile publicate sau care delapidează în vreun fel conținutul site-ului, în special:
• copierea conținutului publicat pe Apartamentecroatia.com și publicarea acestuia în alte medii de publicitate,
• încercarea de a convinge agenții de publicitate să facă publicitate pe site-uri similare sau în alte medii de publicitate, contactând-i în vreun fel și oferindu-le serviciile acestor site-uri.

În astfel de cazuri, proprietarul site-ului, pe lângă excluderea utilizatorului, poate solicita despăgubiri pentru pagubele suferite sau pierderea de profit.

Modificari ale acestor Termeni și Condiții suplimentare de Afaceri Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica termenii de utilizare menționate anterior de pagini și alți termeni de afaceri fără notificare prealabilă.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Croația