Apartamente ŽutiMurter Betina - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, apartamentele noastre vă oferă posibilitatea de liniște și o vacanță plăcută în familie, dar și acces ușor și rapid în toate locurile necesare. Locația apartamentului este excelentă! Sunt situate pe o stradă liniștită, unde nu există trafic în apropierea portului de agrement. Marea este chiar în spatele casei, la 30 de metri. Cea mai apropiată plajă de nisip este la 200 de metri, la fel ca și magazinul. Facilitatea este situată la 5 minute de mers pe jos de centru, unde se află restaurante, magazine, cafenele, un oficiu poștal și muzeul construcției navale din lemn a lui Betin. Centrul orașului Murter este la 10 minute de mers pe jos. Apartament Sunčana (4+2) este situat la parter și este format din două dormitoare (o cameră dublă și o cameră cu pat supraetajat), o bucătărie cu o sufragerie, o baie și o terasă cu grătar. Parcarea este gratuită. Animalele de companie sunt binevenite și le percepem 5 EUR pe zi, precum și o persoană suplimentară. Apartamentul Luca este situat la primul etaj si are un dormitor, baie, bucatarie cu sufragerie si un mic balcon. Dacă sunteți în căutarea liniștii, odihnei și frumuseții naturale, sunteți în locul potrivit. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră! :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora ideală de sosire este de la ora 12 dimineața, iar ora de plecare este de la ora 9 dimineața. După ce oaspetele confirmă rezervarea, proprietarul întocmește un contract de rezervare cu toate informațiile necesare: contact, suma de plată în avans și modalitatea de plată. Avansul se plătește în contul proprietarului. Restul plății în ziua sosirii. În cazul în care oaspetele nu plătește avansul la timp (de obicei una până la două luni), rezervarea este anulată.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Condițiile de anulare sunt flexibile. Suma integrală a plății în avans este returnată dacă este anulată cu până la 3 luni înainte de data convenită. Plata în avans poate fi socotită și pentru următoarea rezervare/sezon. 50% din avansul este returnat dacă este anulat cu o lună înainte.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 7 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Betina este un loc liniștit unde totul este aproape de tine. Tesute cu strazi si pasaje inguste armonioase, case vechi de piatra si maluri de apa, pline de farmec uman natural, autenticitate, valori culturale, identități economice și turistice. Este situat nu departe de orașele Zadar și Šibenik, precum și de 2 parcuri naționale croate (NP Krka și NP Kornati) și parcul natural Vransko jezero. Pe lângă întreaga unitate de cazare, mai sunt disponibile oaspeților următoarele: 1. Acostarea bărcii - Dacă doriți să veniți cu propria dvs. ambarcațiune și să navigați pe Marea Adriatică, vă oferim o acostare a bărcii la prețul de 10 EUR pe zi. 2. Excursii turistice private in Insulele Kornati - Pe langa apartamentele din Betina, avem si o casa in Insulele Kornati pe care o inchiriem, iar proprietarul organizeaza excursii turistice private pentru oaspetii interesati. Insulele Kornati sunt paradisul insular al Mediteranei, deosebite prin frumusețea lor naturală excepțională, indentarea largă a coastei, natura conservată și ecosistemul marin bogat. 3. Servicii de transport - oferim si servicii de transport. Pret in functie de distanta. Reducere pentru 2 săptămâni de 10%!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Žuti
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Goran Šandrić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Žuti listare a fost vizualizat de 19122 ori de la 15.11.2021.