Apartamente MitjaBiograd na moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 396 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

apartamentele sunt situate în centrul orașului Biograd, la 10 minute de mers pe jos de plaja apartamentele sunt toate cu aer condiționat. Stația de autobuz este situată la 100m de apartament și astfel toate au o apropiere apropiată. ei pot, de asemenea, să-și lase lucrurile cu noi până la sosirea autobuzului, la fel și pentru oaspeții care părăsesc vavirul. toate apartamentele și studiourile au balcon sau terasă cu scaune și copertină. casa este în trei bucăți și intră într-o intrare cu aceeași curte.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
la rezervarea clienților, 30% din suma pe factură sau voucher pentru a confirma rezervarea. Plecarea trebuie să fie până la ora 9:00 și sosirea după 12 ore. în cazul în care aveți lucruri trecute, puteți pleca în taverna noastră și puteți merge la vâlvă sau la plajă până când apartamentul va ateriza. Toate apartamentele și studiourile au aer condiționat, precum și un aragaz cu apă, cuptor cu microunde și ustensile de gătit. așternutul este al nostru și prosoapele trebuie să aducă cu tine. Taxa de turist pentru adulți este de 1, 50 €, pentru copiii de 12 ani 0, 70 €. pat suplimentar 3 € dacă este folosit.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 10 m
 • Alimentara: 20 m
 • Restaurant: 50 m
 • Doctor: 50 m
 • Farmacie: 50 m
 • Banca: 20 m
 • Oficiu poştal: 50 m
 • Staţie de gaz: 100 m
 • Staţie de autobuz: 50 m
 • Gară: 29 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 100 m
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 300 m
 • Casino: 50 m
 • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții primesc o băutură de bun venit la taverna noastră, care poate fi servită și la o cerere de adunare socială. Terasa cu grătar este disponibilă și pentru grătar și socializare. Posibilitatea de excursii organizate la parcurile naționale Kornati, Krka și Plitvice, precum și safari canoe pe Zrmanja.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mitja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iunie 2018
recomandare

Recomandare caldă tuturor celor care doresc o cazare verificată, în centrul orașului Biograd. Clar și curat. Gazdă de dorit. Întotdeauna la servici și la fel. Apartamentele sunt frumos echipate, elegante și curate. Ne-am întors de ani de zile

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Grosuplje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Aprilie 2018
Minunat

Cazarea aici a fost uimitoare, apreciem foarte mult ospitalitatea. Stăteam acolo cu doi copii și toată lumea era tratată ca o familie. Copii se jucau cu alți copii. Proprietatea este bine împrejmuită, așa că știm că ar putea juca liber. Locație excelentă, fără dezavantaje. De asemenea, Davor a pregătit peștele la grătar pentru toți oaspeții, care a fost minunat. Avem cu siguranță amintiri frumoase din acest loc și cu siguranță este locul pe care nimeni nu trebuie să-l piardă.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zagreb, Algeria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iunie 2018
frumos

Oaspeții prietenoși și primitoare, băutură de bun venit, curată și îngrijită, centrul orașului, la câteva minute de malul mării, plajele orașului, stația de autobuz, piața. Totul este aproape. Unități de cazare în verdeață. Pentru a recomanda!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marija i Davor Požarina Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi vechi și noi vizitatori! Suntem în turism de peste 30 de ani și suntem foarte fericiți că oaspeții noștri se simt acasă și mereu ne întoarce. Ne sunt situate în centru, astfel încât să nu aveți nevoie de o mașină. Mai ales convenabil pentru oaspeții care sosesc fără mașină pentru că totul este la îndemână. Așteptăm cu nerăbdare să toți oaspeții de bună credință, indiferent de locul unde ai venit !!!!