Apartamente Ivan BačićKorčula Blato - Insule croate

preț de la LEI 791 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Korčula Blato și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Karbuni Bay este protejat de vânt frumoasa insulita Zvirinovik astăzi sunt un favorit yachtsmen ancorare. Doar câteva sute de metri de Karbuni este o serie de insule, care sunt o destinație perfectă pentru un loc retras de înot, snorkeling și caiac excursii. Golful este o destinatie ideala pentru vacante cu familia, și să Blato un drum asfaltat care trece prin podgorii pitorești și plantații de măslini. Apartamentele sunt situate Ivan Bacic vizavi de insula Zvirinovik, de mare, plajă privată, a asigurat o dană. Pe plaja șezlonguri sunt incluse în preț. Apartamentele sunt complet mobilate. Ideal pentru un grup de prieteni. Acestea au o zonă comună pentru grătar. Posibilitatea de a organiza excursii cu agențiile, lectii private, windsurfing, inchiria o barca. Restaurantul de familie situat la doar 300 de metri de apartamente sunt locul ideal pentru a gusta specialități dalmate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plată în cont, în avans de 20%, toate în acord cu proprietarul. Rezervare (Statut: perioada), apartamentul este de 24 de ore. După plata avansului de confirmare trimise prin e-mail în cazul în care se confirmă rezervarea. În momentul intrării la apartament este de 14, 00 oră în ziua sosirii, iar în cazul în care apartamentul este gata înainte de oaspeții vor fi informați. Ora de plecare de la apartament nu mai târziu de 9, ora 30 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Centru: 4 km
  • Restaurant: 300 m
  • Farmacie: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Aeroport: 4 km
  • Activităţi sportive: 4 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Posibilitatea de a organiza excursii cu agențiile, lectii private, windsurfing, inchiria o barca. Oaspeții care sta 7 zile gazde dăruindu băutură de bun venit, care este inclus în preț și oaspeții care stau de două săptămâni (15 zile) gazde prietenoase care dau departe de prânz sau cină liber (de acord cu oaspeții).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ivan Bačić
Ivan Bačić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovenă,
Apartamente Ivan Bačić listare a fost vizualizat de 14450 ori de la 14.01.2016.