Apartament Ella Sea ViewBrač Bol - Insule croate

preț de la LEI 980 pe noapte
Descriere detaliata

Situat în Bol, în regiunea insulei Brač, cu plaja Zlatni Rat în apropiere, acest apartament foarte frumos oferă cazare cu vedere frumoasă la mare, WiFi gratuit și TV prin cablu și parcare gratuită în apropiere. Apartamentul este situat la câțiva pași de toate plajele, inclusiv faimoasa plajă Zlatni șobolan. Centrul orașului este la câțiva pași și oferă toate facilitățile, inclusiv restaurante, magazine și cafenele. Atracțiile din apropiere includ plaja Borak, Stina Winery și școala Bol Kitesurfing. Apartamentul este complet echipat, ceea ce vă permite să vă bucurați de fiecare moment al vacanței. Apartamentul are 40 m2, bine echipat cu mașină de spălat vase și mașină de spălat, cu aer condiționat excelent și încălzire prin pardoseală. Totul se află la câțiva pași, nu aveți nevoie de mașină.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să ne contactați dacă rezervați mai mult de 14 zile, puteți obține un discount. Check-in: 15:00 - 12:00 Check-out: 6:00 - 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În plin sezon (iunie, iulie, august, septembrie): rezervarea este confirmată după plata a 25% din prețul total al unității de cazare. Restul sumei trebuie achitat cu 30 de zile înainte de sosire. Plata în avans nu este rambursabilă. Alte luni: Rezervarea este confirmată după plată în valoare de 25% din prețul total al cazării. Restul sumei trebuie achitat cu 15 zile înainte de sosire. Plata în avans nu este rambursabilă.
Distante
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Aeroport: 900 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Vă așteaptă un cadou de bun venit. Navigare Restaurant Pizzerie: 100 m Restaurant Restaurant Fermă: 100 m Magazin: 50 m Plajă Mali Șobolan: 400 m Plajă Zlatni Șobolan: 1 km
Web
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ella Sea View
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nataša Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, este plăcerea noastră să vă oferim o căldură de bun venit! Prezența ta ne face foarte fericiți. Sperăm să vă bucurați de Bol. Nu ezitați să ne contactați prin mobil, viber, whatsApp sau e-mail dacă aveți nevoie de ceva sau aveți întrebări. Vom răspunde cât mai curând posibil. Vă mulțumim că ne-ați fost oaspeți.