Apartamente Villa AnaDrvenik Mali - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Villa Ana de pe frumoasa insulă Drvenik Mali lângă Trogir, situate în primul rând la mare, cu vedere deschisă la marea limpede, vă va oferi o vacanță de neuitat pentru trup și suflet. Mirosurile de ierburi mediteraneene și medicinale, precum și abundența plajelor maritime din întreaga insulă permit fiecărui vizitator să-și găsească propria oază de pace. Insula Drvenik Mali este conectată zilnic printr-o linie de feriboturi cu Trogir, la aproximativ 8NM distanță, cu o suprafață de aproximativ 3,5 km. Pe lângă plajele frumoase cu pietriș, stâncoase și nisip, este o experiență specială să te scufunzi sub suprafața mării. Timpul nu stă pe loc în această mică oază, dar cu siguranță ceasul ticăie mult mai încet.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervari este necesara plata unui avans de 30% din pretul total de inchiriere, pentru sejururi mai mici de 3 zile pretul se majoreaza cu 30%. Animalele de companie nu sunt permise. -GDPR Stimați oaspeți, conform Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR), care a intrat în vigoare la 25.05.2018, suntem obligați să vă informăm că în scopul introducerii datelor dumneavoastră în eVisitor, trebuie să vă vedem identitatea document. Datele personale ale oaspetelui includ: numele și prenumele, tipul și numărul documentului de identificare, sexul, țara și adresa de reședință și naștere, cetățenia și data nașterii. Scopul introducerii datelor despre oaspeți în eVisitor este înregistrarea turiștilor în sistemul de informații al birourilor de turism din Republica Croația pentru înregistrarea și radierea turiștilor - eVisitor (Lege privind taxa de rezidență NN 152/08).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 50 m
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 7 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Taxa de rezidenta este inclusa in pretul de inchiriere. Locul de parcare pentru mașini este gratuit. Schimbarea saptamanala a lenjeriei de pat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Ana
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ana Lučin Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Villa Ana listare a fost vizualizat de 59822 ori de la 18.05.2014.