Apartament MilatićHvar Jelsa - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament complet renovat și complet renovat, în partea liniștită a orașului Jelsa, la numai 5-6 minute de mers pe jos de mare și malul mării, precum și de piață, bancă, oficiu poștal, cabine, cafenele și restaurante. Este decorat într-un stil modern și foarte confortabil. Se compune dintr-o bucătărie cu o masă, un living mare, un dormitor cu un pat dublu de 180 x 200, un dormitor cu două paturi de 90 x 190 și o baie cu duș. Bucătăria este complet echipată cu aparate cum ar fi mașină de spălat vase, mixer, mixer, ceainic, prăjitor de pâine, filtru de cafea. Camera de zi este dotată cu o canapea și TV ambilight SMART și TV prin satelit. În fața apartamentului există o terasă mare de 35 m2, cu masă și șezlonguri, înconjurată de flori potrivite pentru a juca copii sau pentru plăcerea târzie de noapte în vinurile de la Hvar ... Având în vedere curtea spațioasă, aveți o intimitate extraordinară. În partea de nord a apartamentului există un balcon care poate fi lăsat din dormitorul mare. Apartamentul este situat la parter. Parcare pentru mai multe mașini.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans pe cont 30% rămasă la sosire. Data sosirii: 14:00 h după acord și mai devreme Plecare: 10:00 h după aranjament și mai târziu Curățenie finală inclusă în preț. Animale de companie: 5 € pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 500 m
 • Plajă: 700 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 700 m
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 500 m
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 200 m
 • Staţie de autobuz: 200 m
 • Port: 600 m
 • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosire veți primi o băutură de bun venit și veți degusta produsele autohtone autohtone. Echipamente și echipamente suplimentare incluse în preț: - internet, ambilight TV SMART, aer condiționat, uscător de păr, fier de călcat, bucătărie complet echipată (mașină de spălat vase, ceainic, mixer bucătărie, mixer, prăjitor de pâine, filtru de cafea), mașină de spălat. . - lenjeria de pat se schimbă o dată pe săptămână, prosoapele de 3 ori pe săptămână, după cum este necesar și mai frecvent Posibilitatea de excursii de către căpitan cu căpitanul și de transport la insulele din apropiere, insule și golfuri ascunse. Preț accesibil.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Randall Ottawa, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2018
Apartament frumos într-un sat minunat

Am rămas aici timp de 10 zile și a fost excelent! Este la o scurtă plimbare la magazinele de băcănie și, de asemenea, se plimba pe mai multe plaje. Este, de asemenea, la o scurtă plimbare de stația de autobuz din oraș. Oaspeții ne-au întâlnit la sosire și ne-au oferit cadouri în timpul săptămânii și am fost foarte ospitalieri. Bucătăria și consumabilele de gătit care vin cu ea pot fi mai bune decât orice apartament în care am rămas. Vă recomandăm acest loc!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Patricija Milatić Publicitate de la 2011
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am 24 ani, îmi place să călătorească, întâlni oameni noi și cultura lor. Din mic am contact cu oaspeții și mă bucur în fiecare vară, iar fiecare nou client este o nouă experiență din care putem învăța cum să îmbunătățească oferta, iar oaspeții face chiar mai mulțumiți.