Apartament MilatićHvar Jelsa - Insule croate

preț de la LEI 1.286 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament complet echipat și recent renovat într-o parte foarte liniștită din Jelsa, la numai 5-6 minute pe jos de mare și de malul apei, precum și de la piață, bancă, oficiul poștal, standuri, cafenele și restaurante. Este decorat într-un stil modern și foarte confortabil. Este format dintr-o bucătărie cu masă, living mare, dormitor cu pat dublu 180 x 200, dormitor cu două paturi 90 x 190 și baie cu duș. Bucătăria este complet utilată cu aparate precum mașina de spălat vase, mixerul, mixerul cu bățuri, ceainic, prăjitorul, filtru de cafea. Livingul este echipat cu o canapea și ambalaj SMART TV și TV prin satelit. În fața apartamentului se află o terasă mare de 35 m2, cu masă și șezlonguri, înconjurată de flori potrivite pentru copii să se joace sau să se bucure de vinul de Hvar noaptea ... Având în vedere curtea spațioasă, aveți o intimitate deosebită. În partea de nord a apartamentului există un balcon care poate fi accesat din dormitorul mare. Apartamentul este situat la parter. Parcarea pentru mai multe mașini.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozit de 30% la sosire. Ora de sosire: ora 14:00 la programare și mai devreme Ora de plecare: ora 10:00 la programare și mai târziu Curățare finală inclusă în preț. Animale de companie 7 € pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 500 m
 • Plajă: 700 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 700 m
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 500 m
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 200 m
 • Staţie de autobuz: 200 m
 • Port: 600 m
 • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Accesorii și aparate incluse în preț: - internet, ambalaj SMART TV, aer condiționat, uscător de păr, fier de călcat, bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, ceainic, mixer de bucătărie, mixer de băț, toaster, filtru de cafea), mașină de spălat. . - lenjeria este schimbată 1 x pe săptămână, prosoape de 3 x pe săptămână după cum este necesar și mai des Posibilitate de excursie cu barca rapidă cu skipper, și transport către insule din apropiere, insule și golfuri ascunse. Preț accesibil.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Milatić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ottawa, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Milatić, Iulie 2018
Apartament frumos într-un sat minunat

Am rămas aici timp de 10 zile și a fost excelent! Este la o scurtă plimbare la magazinele de băcănie și, de asemenea, se plimba pe mai multe plaje. Este, de asemenea, la o scurtă plimbare de stația de autobuz din oraș. Oaspeții ne-au întâlnit la sosire și ne-au oferit cadouri în timpul săptămânii și am fost foarte ospitalieri. Bucătăria și consumabilele de gătit care vin cu ea pot fi mai bune decât orice apartament în care am rămas. Vă recomandăm acest loc!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Patricija Milatić Publicitate de la 2011
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am 24 ani, îmi place să călătorească, întâlni oameni noi și cultura lor. Din mic am contact cu oaspeții și mă bucur în fiecare vară, iar fiecare nou client este o nouă experiență din care putem învăța cum să îmbunătățească oferta, iar oaspeții face chiar mai mulțumiți.