Apartament MilatićHvar Jelsa - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Complet echipate și recent renovat apartament într-o zonă foarte liniștită din Jelsa la doar 5-6 minute de mers pe jos de mare, precum și piețe, bănci, oficii poștale, tarabe, cafenele și restaurante. Acesta este decorat în stil modern și foarte confortabil. Se compune dintr-o bucătărie cu masă, living mare, dormitor cu pat dublu 180 x 200, dormitor cu două paturi de o persoană de 90 x 190 și o baie cu duș. In fata casei este o terasa mare de 35 m2, cu masă, înconjurat de flori, care este potrivit pentru a juca copii sau pentru plăcere târziu-noapte în vinurile Hvar ... Pe partea de nord a apartamentului există un balcon care poate ieși și din dormitor mare. Apartamentul este situat la parter. Loc de parcare pentru mai multe mașini.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans în contul de 30%, restul la sosire. Check-in: 14:00 pm așa cum sa convenit anterior Plecare: 10:00 h negociabil și mai târziu Final de curățare incluse în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 500 m
 • Plajă: 700 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 700 m
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 500 m
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 200 m
 • Staţie de autobuz: 200 m
 • Port: 600 m
 • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosire veți primi o băutură de bun venit, și o degustare a produselor noastre locale indigene. Echipamente suplimentare și dispozitiv incluse: - Internet, TV prin satelit, aer condiționat, uscător de păr, fier de călcat, bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, ceainic electric, mixer de bucătărie), mașină de spălat. . - Lenjerie de pat este schimbată 1x pe săptămână, prosoape de 3 x pe săptămână și mai des, dacă este necesar Posibilitatea de excursii cu barca cu Skipper, și transport la insulele din apropiere și golfuri ascunse. Preț accesibil.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Randall Ottawa, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2018
Apartament frumos într-un sat minunat

Am rămas aici timp de 10 zile și a fost excelent! Este la o scurtă plimbare la magazinele de băcănie și, de asemenea, se plimba pe mai multe plaje. Este, de asemenea, la o scurtă plimbare de stația de autobuz din oraș. Oaspeții ne-au întâlnit la sosire și ne-au oferit cadouri în timpul săptămânii și am fost foarte ospitalieri. Bucătăria și consumabilele de gătit care vin cu ea pot fi mai bune decât orice apartament în care am rămas. Vă recomandăm acest loc!

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Patricija Milatić Publicitate de la 2011
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am 24 ani, îmi place să călătorească, întâlni oameni noi și cultura lor. Din mic am contact cu oaspeții și mă bucur în fiecare vară, iar fiecare nou client este o nouă experiență din care putem învăța cum să îmbunătățească oferta, iar oaspeții face chiar mai mulțumiți.