Apartamente BebaKarlobag - Kvarner

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne și complet echipate, cu vederi frumoase la mare și insula Pag. Locație liniștită, de dorit pentru vacanțe de familie, pentru cei care doresc să petreacă, distanța cu feribotul spre insula Pag 20 de minute. Distanta de la apartament pana la locul Karlobag este de 5 kilometri, in curtea apartamentului o gradina frumoasa cu gratar. Toate cele trei apartamente au nuanțe mari și spațioase, cu mese și scaune și nuanțe acoperite de soare în zilele fierbinți. În curte există 2 dușuri în aer liber, care sunt potrivite pentru duș în aer liber după ce au ajuns de pe plajă. În spatele casei există o parcare pentru 2 mașini, iar în fața casei pentru 1 mașină. Apartamente înconjurate de verdeață și plante care dau atmosfera de la Primorje. Fiecare apartament are o intrare separată și sunt separate unul de celălalt. Casele sunt întotdeauna prezente în serviciul oaspeților lor.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La sosire, oaspetele plătește în numerar, o plată în avans de 20% din prețul total al sejurului. Ora sosire: 14-18 h Timpul de plecare: 08-10 h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Aeroport: 90 km
  • Port: 5 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Băutura de bun venit este inclusă în preț, care este o brandy de prune de casă din propria producție. Oferim închirierea unei barci de coastă tradiționale cu șoferul. Aerul condiționat este plătit suplimentar, 5 euro pe zi!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Beba
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2020
minunat

Apartamentul este frumos decorat, priveliștea de pe terasă este perfectă, plaja este chiar sub casă, îngrijită și curată.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Bine (3/5) A rămas în Studio+1, Mai 2020
Frumos, dar ar putea fi mai curat

Am fost 4 zile târziu în luna a 5-a, chiar și vremea ne-a servit bine, dar vântul sufla destul de mult. Vă recomandăm să veniți în sezon, puțin mai târziu, la sfârșitul lunii iunie, în timp ce încă nu există prea multă lume și totuși este mai cald. Plaja este la un minut de mers și este frumoasă. Ba chiar am înotat, marea era în jur de 17 C. În apropiere este Karlobag, la 5 minute cu mașina, am mâncat la Pizzeria OK Karlobag, iar mâncarea este foarte fină, porții abundente, iar prețurile sunt destul de acceptabile. Puțin mai departe, 25 de minute cu mașina este Uvala Zavratnica, locul perfect pentru o excursie de o zi, intrarea este de 20 sau 30 de kuna, dar merită fiecare kuna. Loc frumos, liniștit, adăpostit. Probabil că vom veni din nou, dar la unele alte spații de cazare. Cazarea este suficientă pentru 2 persoane, deși televizorul nu a funcționat și internetul a fost pornit doar a doua zi. Din moment ce eram probabil primii oaspeți, nu era destul de curat, niște stăpâni se vedeau în colțuri și anumite mâncăruri aveau pete pe ele. De asemenea, canalizarea a fost resimțită, dar probabil din cauza vântului, lucru pe care nu l-am fi observat dacă am fi fost pe plajă toată ziua dacă ar fi fost puțin mai cald. De aici nota 3/5.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Milana Uzelac Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

O persoană foarte primitoare, întotdeauna gata să-i ajute pe oaspeți, o băutură caldă de bun venit!

Apartamente Beba listare a fost vizualizat de 15876 ori de la 10.09.2018.