Apartament PeriskaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 3.337 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Acest apartament nou este situat în centrul orașului Kastel Gomilica și este complet echipat pentru șederea dvs. confortabilă. La doar câteva minute distanță se află Marina Kaštela, o stație de autobuz (100 de metri distanță), cu o linie directă spre Split, către aeroport, precum și o linie către Trogir. De asemenea, la o distanță de doar 400 de metri există o stație de tren cu o linie care te duce direct spre centrul Split (City Harbour și Autobuz), care este excelent pentru vizitarea insulelor din jur. La câteva minute de mers pe jos de apartament există o plajă cu pietricele, cu baruri și facilități suplimentare (trambulină, leagăne, etc.) Oaspetele nostru are o intrare privată în parcare proprie, astfel încât aveți intimitate și securitate completă. Apartamentul este format dintr-un living mare conectat la bucătărie și sufragerie (35 m2). Are 3 dormitoare (două cu paturi duble-1, 6x2, 0m), în timp ce o cameră are un pat dublu mare (1, 8x2, 0m) și un pat simplu (0, 9x2, 0m). De asemenea, apartamentul are 2 toalete complete cu duș. Apartamentul este la etajul doi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, în contul bancar trebuie plătită o depunere de 30% din depozit. Check-ul este de la 15:00 și check-out-ul este la 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 1.2 km
  • Oficiu poştal: 70 m
  • Gară: 400 m
  • Aeroport: 8 km
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Kastela are o coastă lungă, fără o pantă mare a drumurilor (mai mult de 12 km), de-a lungul căreia este confortabil să mergi, să alergi, să faci biciclete etc., și este folosită de mulți sportivi. Prețul apartamentului nostru include, de asemenea, biciclete gratuite, astfel încât să puteți explora zona într-un mod confortabil și ușor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Periska
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Świątniki Górne, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A7, Iunie 2023
iunie 2023

Un apartament mare si frumos. Totul pare ca nou. Biciclete, placa SUP și grătar sunt la dispoziția oaspeților. Plaja, magazine, statie de autobuz max 200m. Proprietarii sunt de mare ajutor, dar nu insistent, iar Goran este un maestru al grătarului.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Bydgoszcz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A7, August 2022
rece

Totul asa cum este descris si in poze. Loc de parcare mare, intrare separata. Apartamentul este curat, totul este ca nou. Foarte îngrijit și complet echipat. Lenjerie de pat, prosoape, uscatoare de par, masa de calcat, fier de calcat, masina de spalat rufe. Vedere de la balcon la mare și Split. TV polonez. La mare la aproximativ 200 de metri, aproape de restaurante, bancomat, oprire). Sunt disponibile biciclete, o placă de înot, un grătar și o trambulină. Plaja este curata, cu pietricele mici, cateva baruri, dusuri. Proprietarul este o persoană foarte drăguță și de ajutor. A vizitat de mai multe ori basul cu delicatese. Am fost întâmpinați cu un pahar de vin. Recomand acest apartament!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Bună Dorota, Mulțumesc pentru recenzia frumoasă. A fost cu adevărat o plăcere să vă găzduiesc și să vă cunosc... Salutări, Goran

Vysoká pri Morave, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A7, Ianuarie 1970
Vacanță grozavă

Cel mai bun apartament pe care l-am avut vreodată. Este exact cum este descris in oferta, super echipat, nu ne-a scapat nimic. Intrare separata, terasa mare, gratar, paddleboard, biciclete... Gazda domnul Goran si sotia lui sunt oameni foarte amabili, de ajutor. Plaja la 5 minute de mare, apa limpede, putini oameni. Multe magazine și restaurante în apropiere. Extrem de mare satisfacție. Vă mulțumim.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Dragă Jan, a fost o plăcere să te cunosc și să te găzduiesc. Ne bucurăm că ați recunoscut efortul și investiția noastră pentru a vă face cât mai mulțumit posibil. Vă dorim toate cele bune... Goran

Afișați toate recenziile
Goran Kunjašić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bărbat de familie, îmi place să călătoresc și să cunosc oameni noi ...

Apartament Periska listare a fost vizualizat de 23980 ori de la 05.08.2019.