Casa de vacanta ZaneticKorčula - Insule croate

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Korčula și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa de vacanță Zanetic este situată în Golful Babina de pe insula Korcula, la 15 min. din aşezare şi tot cuprinsul. Are trei dormitoare cu bai, unul la parter, celelalte doua la primul etaj, plus un pat suplimentar in living. Dacă ai nevoie de o pauză de civilizație, ai nevoie de liniște tulburată doar de sunetul mării, ai nevoie de odihnă pentru suflet și trup. Iubești natura neatinsă, romantismul și intimitatea completă. Vrei să explorezi golfuri ascunse, îți place mersul pe bicicletă, îmbarcarea SUP, plimbările lungi pe malul mării sau doar să lenevi la malul mării pe o plajă privată... . ACESTA ESTE LOCUL PENTRU VACANȚA TA. Notă: instalația este alimentată cu energie solară.!!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans a 30% din pretul cazarii in momentul rezervarii in contul chiriasului, restul cu 7 zile inainte de sosire sau la ridicarea cheilor in numerar. Depozitul de garanție este de 200 de euro, pe care îl returnăm la sosire dacă obiectul este lăsat corespunzător și nu există daune. Sosire de la 15:00 Plecare până la ora 10:00. Rezervările se fac doar de sâmbătă până sâmbătă! Clădirea este alimentată exclusiv cu energie solară. Vă stăm la dispoziție pentru alte întrebări. (tel., e-mail)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
*Rambursarea avansului în cazul anulării rezervării cu 60 sau mai multe zile înainte de sosire 100%, *pentru anulare în termen de 60 până la 30 de zile 50%, minus costul tranzacției bancare. *pentru anularea rezervarii in termen de 30 de zile - fara rambursarea avansului. În toate celelalte cazuri, avansul nu este returnat. IMPORTANT! Dacă nu puteți veni din cauza noii situații COVID, adică modificări în politica dumneavoastră sau a țării noastre referitoare la COVID, vom achita rambursarea avansului prin acord.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 14 km
  • Alimentara: 10 km
  • Restaurant: 14 km
  • Doctor: 14 km
  • Farmacie: 1.4 km
  • Banca: 14 km
  • Oficiu poştal: 14 km
  • Staţie de gaz: 20 km
  • Staţie de autobuz: 14 km
  • Port: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
2 mountain bike, 2 plăci SUP - gratuit, acostare securizată pentru bărci dacă dețineți una. Cand ajungeti la apartament veti gasi: -bauturi de bun venit.In bucatarie veti gasi: -condimente de baza (sare, piper, zahar...), -ulei de masline 0,25l, otet 0,5l, -cafea instant, ceai, apă rece.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Zanetic
Petar i Lucija Zanetic Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Suntem un cuplu căsătorit din Blato, Korcula, altfel producem ulei de măsline în mod tradițional. În ultimii doi ani, am început să ne renovăm casa de familie și am decis să ne asumăm rolul de gazdă. De multe ori călătorim și încercăm să privim lucrurile din perspectiva unui oaspete. Bine ai venit! Petru și Lucia

Casa de vacanta Zanetic listare a fost vizualizat de 32197 ori de la 06.12.2019.