Apartamente BarbaraKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Krk Malinska și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa cu apartamente este situată în Malinska deasupra hotelului Malin, la adresa Dubašljanska 13. Este la 450m de mare, la 750m de centru, la 300m de primul magazin. Toate apartamentele au o intrare separată la primul etaj și un loc de parcare lângă casă, disponibil nelimitat Wifi în semnal complet, aer condiționat, parcare, TV prin satelit. La parterul casei este posibil să folosiți grătarul, care este înconjurat de verdeață și umbră plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se poate face pe două modele: 1. Model: Plată în avans pentru tranzacție în valoare de 100,00 EUR pentru rezervarea cazării, suma rămasă în numerar la sosirea la cazare 2. Model: Plată în avans a tranzacției înainte de intrarea în cazare Sosire (check in ): 14: 00 h Plecare: 10: 00h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Nu există rambursare pentru plata în avans. Proprietarul garantează igiena și identitatea imaginii locuinței închiriate.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 700 m
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Aeroport: 12 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Serviciu de taxi (contra cost).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Barbara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
OSIJEK, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2022
Încântat!

Apartamentul este ordonat, modern si chiar mai frumos live. Apartamentul este situat langa mare si plaja. Gazdele sunt extrem de prietenoase si amabile. Toate laudele și recomandarea caldă tuturor. Cu siguranta voi reveni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Barica Šikulec Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Barbara listare a fost vizualizat de 25004 ori de la 14.06.2021.