Apartamente Rona505Krk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.142 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Rona505 este situat în Sveti Anton, la 2 km de Malinska. Facilitățile de grătar și Wi-Fi sunt disponibile gratuit. Apartamentele sunt dotate cu perne anti-alergice, plase de țânțari și insecte și includ un TV cu ecran plat și o bucătărie complet echipată cu o mașină de spălat vase. Fiecare apartament are două balcoane. Parcarea privată gratuită este disponibilă pe site-ul. Clădirea și mediul sunt asigurate extern prin supraveghere video. Cel mai apropiat restaurant este la 500 de metri. Există mai multe plaje în apropiere de proprietate, inclusiv plaja numită Rova, care se află la 1, 7 km distanță și are un teren de volei pe plajă. Stația de autobuz locală este la 200 de metri. Stația principală de autobuz se află în Malinska. Portul de feribot este la 8 km de Valbiska. Animalele de companie sunt permise la cerere și sunt posibile costuri suplimentare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de cazare este inclusă în preț. Cazarea este disponibilă de la 14:00 în ziua sosirii și până la 10:00 dimineața în ziua plecării, dacă nu este convenit altfel. Servicii suplimentare: Aerul condiționat este activat cu un card programat (1 euro / oră). Animalele de companie sunt permise cu 7 EUR pe zi. Pentru sejururi mai mici de 4 nopți, prețul este crescut cu 30%. Rezervarea apartamentului (avans) se confirmă prin plata în contul bancar în valoare de 30% din prețul total, restul sumei la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți sunteți bineveniți în gospodăria noastră și în aceste circumstanțe neobișnuite. Vă rugăm să călătoriți conștiincios. Am ajustat politica noastră de anulare la situația dvs., astfel încât să puteți anula cu 7 zile înainte de data rezervată pentru sosire cu o avans de 100%. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de sosire, vom păstra depozitul complet. Această politică de anulare este valabilă până la declararea sfârșitului pandemiei. Mulțumesc pentru înțelegere.
Distante
 • Mare: 1 km
 • Plajă: 1.5 km
 • Centru: 2 km
 • Alimentara: 1.1 km
 • Restaurant: 500 m
 • Doctor: 2 km
 • Farmacie: 2 km
 • Banca: 2 km
 • Oficiu poştal: 2 km
 • Staţie de gaz: 1.8 km
 • Staţie de autobuz: 1.7 km
 • Gară: 40 km
 • Aeroport: 15 km
 • Port: 2 km
 • Activităţi sportive: 700 m
 • Disco club: 1.5 km
 • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Există trasee de drumeții și ciclism în imediata apropiere. Pe lângă întinderea de-a lungul coastei cu traseele pe care le numim # Lungomare, traseele pentru biciclete traversează și interiorul insulei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rona505
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Schwäbisch Gmünd, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A3, Iulie 2019
Apartament frumos!

Un mare compliment pentru gazda noastră foarte prietenoasă și foarte utilă! Am fost primiți foarte călduros. Ne aștepta un apartament foarte curat și frumos. Bucătărie nouă, baie frumoasă, mobilier parțial antic și mult spațiu în apartament. 2 balcoane disponibile. Aer condiționat disponibil. Dacă ne lipsea ceva, gazda noastră a avut grijă imediat. De la ea am primit multe sfaturi pentru cumpărături și festivități ieftine, care au loc în Krk. Venim cu câinele nostru de ani buni și suntem întotdeauna încântați de el din nou și din nou. Luna noastră se simte acasă aici și este la fel de binevenită. Așteptăm cu nerăbdare anul viitor și putem recomanda doar ospitalitatea doamnei Bogovic!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Bern, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rona505, Aprilie 2018
Ne întoarcem

Apartament de lux cu toate facilitățile necesare. Am rămas vara trecută trei săptămâni, locul este frumos și liniștit. Am facut rezervari pentru acest an.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Schwäbisch Gmünd, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rona505, Iulie 2017
Frumos ședere!

Ai de mers vreodată aici și întoarce foarte mult. Apartament frumos și foarte curat într-o locație liniștită. Foarte frumos si mobilat nou. Apartamentul are doua balcoane. Luna noastră de câine am petrecut zile memorabile și minunate. Plaja de câine nu este departe. proprietarii noștri sunt foarte frumos și prietenos, foarte accomodating și de ajutor. Au dus-o la inima mea, Suntem bucuroși să recomande Rona apartamente tuturor prietenilor noștri, cunoscuții și toți cei care citesc această recenzie! Ne așteaptă cu nerăbdare anul viitor

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Angela Bogovic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,