Apartamente Sara Krk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.289 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Toate așteptările dumneavoastră vor fi îndeplinite de apartamentele noastre nou și modern echipate, situate în însorita Malinska. Apartamentele Sara sunt situate pe o stradă laterală și foarte liniștită, nu departe de centru, mare și plajă. Primul magazin, restaurant și brutărie se află, de asemenea, în imediata apropiere. Oaspeții noștri sunt foarte importanți pentru noi, așa că vă stăm mereu la dispoziție cu toate sfaturile și acțiunile. Experiența noastră în turism consemnează tradiția noastră de familie, care este moștenită de la a doua generație.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru o rezervare fixă este necesar să plătim un avans de 30% din suma totală în contul nostru. Plătiți restul sumei pe loc în numerar sau cu unul dintre cardurile dvs. Când primim plata în avans, o confirmăm prin e-mail și vă trimitem un Voucher cu toate detaliile despre rezervare. Totul este inclus in pret (aer conditionat, taxa turistica). Înregistrarea per oaspete este taxată o singură dată în valoare de 4 EUR. Preturile afisate includ TVA la cota de 13%! Pentru un sejur de până la 4 zile, valoarea totală a sejurului se majorează cu 30%. Check-in-ul nostru este de la ora 15:00, iar check-out până la ora 10:00. Dacă sosiți după ora 20:00, trebuie să ne informați în prealabil sau să ne trimiteți un SMS sau un e-mail în ziua sosirii. Suntem foarte bucuroși să răspundem la orice întrebări suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 14 km
  • Port: 15 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 11 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Ne străduim întotdeauna să vă îndeplinim dorințele. Așa că suntem foarte bucuroși să organizăm un transfer de la aeroport la noi, să ne ocupăm de acostare, permis de pescuit, vă recomandăm excursii, excursii cu barca și vă putem rezerva, vă dăm sfaturi despre ce ar trebui să vedeți cu siguranță, unde poți mânca bine și multe altele. Toți oaspeții noștri, împreună cu partenerii noștri, beneficiază de reduceri la excursii cu barca, restaurante și alte facilități însoțitoare situate în Malinska sau pe insula Krk.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
LJUBLJANA, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2022
Trebinjska 12

Starea într-un apartament nu poate fi mai plăcută! totul este in apropiere. de la medic, magazin, centru strict al frumoasei Malinska! Cat despre apartament, toate cele 5, curatenie, mai buna decat in multe hoteluri! Posibilitatea unui acord cu proprietarul și doamna Dušanka - neprețuită! Il recomand tuturor celor care nu vor sa-si faca griji in vacanta!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Dragă Katja, îți mulțumim foarte mult pentru că ai stat în apartamentele noastre și că ai fost oaspetele nostru. Ne bucurăm foarte mult că v-ați petrecut vacanța exact așa cum v-ați dorit și sperăm că vă vom putea primi din nou ca oaspete! Vă mulțumim și vă dorim succes până data viitoare!

Postojna, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2022
Zeje 1a

Salutari. Apartamentele Gordana și Dušanka sunt mobilate foarte frumos și aveți de toate înăuntru, de la furculițe la farfurii...totul este îngrijit. Când ajungi la apartament, totul este curat și frumos, ca să nu mai vorbim de terasa și priveliștea orașului Malinska, iar totul este în apropiere. Știu că voi reveni la tine anul viitor. Buna Gordana si saluta-l pe Dusanka care este imparateasa si o doamna foarte amabila!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Dragă Martin, îți mulțumesc foarte mult pentru tot. Ne bucurăm foarte mult că ați avut o ședere plăcută alături de noi în apartamentele noastre și vă așteptăm cu drag să reveniți! Vă dorim toate cele bune și vă transmitem multe felicitări.

Gordana Stanković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Experiența noastră - vacanta ta perfecta! Unitatea noastră este deja a doua generație a activelor de familie și a înregistrat o lungă experiență în turism. Experiența noastră merge înapoi la 1978, când părinții mei prima dată a deschis porțile pentru oaspeții rad. Apoi, camera cu mic dejun, astăzi Bed & Breakfast, iar astăzi sunt apartamente moderne. Oaspetii nostri sunt mereu cu sfaturi și fapte disponibile.

Apartamente Sara listare a fost vizualizat de 113004 ori de la 09.04.2017.