Apartament Villa AngelinaŠolta Maslinica - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta Maslinica și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament nou, modern si spatios de brand în cea mai bună parte a plantații de măslini. Apartamentul are doua terase cu vedere la frumosul arhipelag de insule și ape limpezi ca cristalul, suficiente locuri de parcare, înconjurat de verdeață și flori mediteraneene, facilitatea este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și la 30 de metri de plajele. Subliniază apartamentele spre vest, o adiere de vară plăcută Mistral și se bucură de frumoase apusuri de soare pe terasa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prin site-ul sau pagina de facebook, este posibil să se facă o rezervare datele, cu plata obligatorie de 30% în momentul rezervării. Perioada minima de rezervare este de sase zile, și se recomandă și un sejur începând cu sâmbătă în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Port: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În plus față de cazare confortabilă și ospitalitatea de gazdă, la sosire, oaspeții furnizează hărți turistice și materialele informative cu privire la toate atracțiile și serviciile turistice (închiria biciclete, scutere, plăci de surf, caiace, barci, tururi, restaurante, etc.) care sunt prevăzute pe o insulă Solta, există posibilitatea de achizitie de produse indigene și complet naturale insulare (vin, ulei de măsline, brandy, gemuri, miere, etc.), și este posibil să se organizeze o spălătorie la o spalatorie local, la cerere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Villa Angelina
Mario Mestrovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Villa Angelina listare a fost vizualizat de 26720 ori de la 04.11.2014.