Apartamente Maja VrsiNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 741 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Orașul Vrsi este situat pe peninsula cu același nume, în partea extremă de nord-vest a Dalmației de nord, la aproximativ 20 km de Zadar și la aproximativ 5 km de cel mai vechi oraș regal croat Nin. Vrsi este împodobită cu o coastă frumoasă de aproximativ 34 km lungime, bogată în plaje naturale și golfuri potrivite pentru înot sau pur și simplu pentru relaxare în liniște departe de centrele urbane. Există, de asemenea, 2 insulițe Mišjak și Zečevo. Insulița Zečevo este deosebit de interesantă, deoarece în timpul valului scăzut se transformă într-o peninsulă, iar marea o transformă într-o insulă. Pe acea insuliță se află și biserica Maicii Domnului la Iepuri, la care credincioșii fac în fiecare an un pelerinaj pe 5 mai și 5 august. Cui îi place să se bucure de natură neatinsă, plaje frumoase, un mediu liniștit fără multă aglomerație, aceasta este una dintre destinațiile turistice ideale. Următoarele plaje atractive sunt situate pe o rază de 3 km: plaja cu nisip din Jasenovo, unicul pietriș fin Duboka Draga, plaja predominant cu nisip (cu unele pietricele) Sv. Jakov și o serie de alte plaje mai mici.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
*In ziua sosirii, apartamentul va sta la dispozitie de la ora 14:00. Vă rugăm să părăsiți cazarea până la ora 10:00 în ziua plecării. *Pe langa cheia de la apartament, primesti si cheia de la usa din fata, si trebuie sa o inchizi intotdeauna. *La sosirea la apartament, predai gazdei actul de identitate sau pasaportul pentru inregistrare la Biroul de Turism. *Pretul de utilizare a apartamentului pe toata perioada contractata se percepe la sosire. *Dacă decideți să părăsiți sejurul convenit mai devreme, sunteți obligat să plătiți întreaga rezervare de sejur. * Lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse în preț. *Fumatul nu este permis in apartament. *Puteți aduce animale de companie în apartament numai cu permisiunea gazdei. Animalele de companie nu sunt permise fără o notificare prealabilă în rezervare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 70 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Casino: 200 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În timpul sezonului (1 iulie - 1 septembrie), în oraș există numeroase locuri de recreere și distracție; școală de echitație, închiriere de bărci, precum și posibilitatea de a închiria o barcă cu pânze cu skipper, călărie cu jet-ski, o canapea și închiriere de hidrobiciclete și bărci cu supă. Iar pentru cei mai tineri, există un aquapark pe care îl vor iubi. Aventurierii pot închiria un buggy în Vrsi și pot merge pe trasee montane cu îndrumări de specialitate. În centru, există un teren de fotbal în sală și baschet la dispoziția dumneavoastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maja Vrsi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hosszúhetény, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Cazare Perfecta

Cazare perfecta pentru 4 persoane. Cazare confortabila pentru 2 adulti si 2-3 copii. Curatenie amabilitatea 10 stele. Se pot spune numai lucruri bune. Proprietari drăguți drăguți. Curtea este mare, cazarea este aproape de mare. liniște calm. Pot doar sa recomand. Sper sa putem veni din nou! Bună, Feri

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2021
Cazare perfectă

Eu și soțul meu am petrecut 10 zile minunate în studioul Maja, alegerea noastră a fost mai mult decât grozavă! Unitatea de cazare este foarte curată, spațioasă, vederea de la balcon este la fel ca în imagini. Apartamentele Maja sunt situate într-o locație liniștită și totuși aproape de toate facilitățile care sunt de dorit în vacanță .. un mare plus este că primesc și animale de companie .. gazdele sunt foarte prietenoase și simpatice, ne-au ajutat în toate .. de la vacanță ne-am întors fericiți, mulțumiți și somnoroși .. recomandăm familiilor care doresc să evadeze din mulțime și să ia o pauză din viața de zi cu zi .. Toate laudele oamenilor minunați și harnici care ne-au făcut să ne simțim ca acasă!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zabreh, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2019
Cazare excelentă

Locație liniștită, în împrejurimi frumoase, cu vedere la mare și munți. Sanja, îți mulțumesc pentru o ședere plăcută și cazare excelentă. Cu siguranță îl putem recomanda tuturor !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Luka Radobuljac Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Vă mulțumim pentru interes, vă așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și sperăm să aveți o vacanță plăcută în cazare!

Apartamente Maja Vrsi listare a fost vizualizat de 68488 ori de la 14.01.2017.