Apartament TinaKrk Njivice - Insule croate

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament complet echipat în Njivice, al doilea rând de la mare. Apartamentul este situat la 3 minute de mers pe jos de plaje și la 10 minute de centrul orașului Njivica.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dupa rezervarea apartamentului este necesara plata unui avans in valoare de 30% din suma totala. În caz de neprezentare, nu rambursăm avansul. Restul sumei trebuie achitat inainte de a incepe folosirea apartamentului sau la intrarea in apartament. Ora de sosire în apartament este la 15:00, iar ora de plecare este la 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Tina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Septembrie 2023
Cel mai bun de până acum

Apartament perfect, îngrijit, curat, spațios, vedere frumoasă la mare, stradă liniștită, aproape de plajă, promenadă frumoasă spre Malinska, exact așa cum ne-au descris gazdele. Proprietarul ne-a întâlnit și am putut să intrăm dimineața și să plecăm și în ultima zi din timpul zilei când ni se potrivește, pentru că nu a avut musafiri care să sosească în acea zi. Profesionalism si amabilitatea la nivel, vom reveni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2023
Un comentariu

Această cazare a fost exact ceea ce căutam pentru vacanța noastră. Tot ce aveam nevoie era la îndemâna noastră. Locația cazării este perfectă. Plaje frumoase sunt la doar cateva minute de mers pe jos.De asemenea, centrul orasului este foarte aproape, ceea ce ne-a permis sa exploram restaurantele locale, magazinele si barurile de pe plaja. În ceea ce privește cazarea în sine, a fost foarte curată și ordonată. Vederea de la terasă la mare este spectaculoasă. Menajere Martina și Marija au fost extrem de accesibile și amabile. Ospitalitatea lor a făcut șederea noastră și mai plăcută și ne-am simțit cu adevărat bineveniți. Pe scurt, această cazare a îndeplinit toate așteptările noastre și nu numai. Apropierea de plajă și de centru, priveliștea frumoasă asupra mării, curățenia și ordinea unităților de cazare și gazdele extrem de prietenoase au creat o experiență incredibilă de care ne vom aminti cu siguranță. Recomandăm cu căldură această cazare oricui caută un loc ideal pentru relaxare și bucurie.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Martina Marković Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Tina listare a fost vizualizat de 25090 ori de la 24.05.2019.