Apartamente Vinkovi dvoriPisak - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 23 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vinko curte casa este situată într-un sat mic și liniștit Pisak de pe coasta dalmată, între Split și Makarska, la numai 40 km de Split. Vinkovi curte au posibilitate de 8 persoane, este format din două etaje spațioase, fiecare conținând o terasă mare pentru o zi întreagă, o bucătărie și living modernă, baie cu duș masaj, două camere confortabile și aerisite, cu aer condiționat, Wi-Fi, LED TV și SAT antenă, în condiții de siguranță ... apartament la parter are o terasă spațioasă și mobilată, cu grătar, și un apartament la primul etaj are, de asemenea, o terasă spațioasă și mobilată, cu o vedere frumoasă la mare și insula Brac. Mai multe tipuri de plaje frumoase, care sunt situate chiar sub casa Vinkovi Instanțe aproximativ 150 de trepte cunoscut pentru marea sa limpede ca cristalul și transparent și culcat pe pietricele și pietriș ei fiecare oaspete oferă o oportunitate ideală pentru o zi plină de înot, de relaxare și se bucură de soare și mare pe parcursul celor concediu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile sunt pentru 4 persoane: Sosire: Sambata de la ora 15:00 Check out: Sâmbătă până la 09:00 Conditii de plata: - 30%, în avans, în confirmarea rezervării - 70% la sosire Condiții generale de anulare și restituire: - În caz de anulare 120 de zile înainte de data rezervării am 100% de restituire - În cazul anulării de la 60 până la 119 de zile înainte de data rezervării, vă restituie 50% - În caz de anulare 59 de zile sau mai puțin înainte de data rezervării, nu se mai întorc - În cazul anulării, fondurile plătite neutilizate pot fi folosite anul viitor
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 800 m
 • Alimentara: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Doctor: 17 km
 • Farmacie: 8 km
 • Banca: 8 km
 • Oficiu poştal: 8 km
 • Staţie de gaz: 17 km
 • Staţie de autobuz: 17 km
 • Gară: 40 km
 • Aeroport: 50 km
 • Port: 23 km
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 23 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 23 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bartek Łodygowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Iunie, 2018
Cea mai mare vacanță

Am rămas în hotelul Vinkovi Dvori timp de 2 săptămâni. Casa este foarte confortabilă, iar bucătăria are tot ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Grădina și jacuzzi vă permit să vă relaxați în cel mai bun mod posibil. Totul este curat și bine întreținut de gazdă. Locul foarte sigur pentru copii, chiar și foarte puțin. Aproape de orașele fantastice din apropiere, până la obiectivele turistice. A fost cea mai mare concediu vreodată. Mulțumesc!

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Michael Søborg, Danemarca
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Iulie, 2018
Perfect pentru 2 familii

Am avut plăcerea de a vizita Pisak și de a rămâne în (Vinkovi Dvori). Casa este de o calitate incredibil de ridicată, care este confortabilă, curată și bine întreținută. Proprietar foarte drăguț și flexibil. Vă putem recomanda numai Vinkovi Dvori.

Recomandat pentru: Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Konrad A, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Iunie, 2017
recomanda

Vinkovi Dvori apartament situat intr-o zona foarte pitoreasca, cu vederi frumoase. Casa echipat cu tot ce ai nevoie într-o stare foarte bună, curat și frumos peste tot. În imediata apropiere a două plaje intime. Un avantaj imens este o terasă cu masă în cazul în care vă puteți petrece după-amiaza cu familia și prietenii. loc fantastic pentru familiile cu copii. Salutări de la proprietar.

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vlasta Antunovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,