Apartamente Vinkovi dvoriPisak - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 21 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vinko curte casa este situată într-un sat mic și liniștit Pisak de pe coasta dalmată, între Split și Makarska, la numai 40 km de Split. Vinkovi curte au posibilitate de 8 persoane, este format din două etaje spațioase, fiecare conținând o terasă mare pentru o zi întreagă, o bucătărie și living modernă, baie cu duș masaj, două camere confortabile și aerisite, cu aer condiționat, Wi-Fi, LED TV și SAT antenă, în condiții de siguranță ... apartament la parter are o terasă spațioasă și mobilată, cu grătar, și un apartament la primul etaj are, de asemenea, o terasă spațioasă și mobilată, cu o vedere frumoasă la mare și insula Brac. Mai multe tipuri de plaje frumoase, care sunt situate chiar sub casa Vinkovi Instanțe aproximativ 150 de trepte cunoscut pentru marea sa limpede ca cristalul și transparent și culcat pe pietricele și pietriș ei fiecare oaspete oferă o oportunitate ideală pentru o zi plină de înot, de relaxare și se bucură de soare și mare pe parcursul celor concediu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile sunt pentru 4 persoane: Sosire: Sambata de la ora 15:00 Check out: Sâmbătă până la 09:00 Conditii de plata: - 30%, în avans, în confirmarea rezervării - 70% la sosire Condiții generale de anulare și restituire: - În caz de anulare 120 de zile înainte de data rezervării am 100% de restituire - În cazul anulării de la 60 până la 119 de zile înainte de data rezervării, vă restituie 50% - În caz de anulare 59 de zile sau mai puțin înainte de data rezervării, nu se mai întorc - În cazul anulării, fondurile plătite neutilizate pot fi folosite anul viitor
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 800 m
 • Alimentara: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Doctor: 17 km
 • Farmacie: 8 km
 • Banca: 8 km
 • Oficiu poştal: 8 km
 • Staţie de gaz: 17 km
 • Staţie de autobuz: 17 km
 • Gară: 40 km
 • Aeroport: 50 km
 • Port: 23 km
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 23 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 21 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Konrad A, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Iunie, 2017
recomanda

Vinkovi Dvori apartament situat intr-o zona foarte pitoreasca, cu vederi frumoase. Casa echipat cu tot ce ai nevoie într-o stare foarte bună, curat și frumos peste tot. În imediata apropiere a două plaje intime. Un avantaj imens este o terasă cu masă în cazul în care vă puteți petrece după-amiaza cu familia și prietenii. loc fantastic pentru familiile cu copii. Salutări de la proprietar.

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Arek ,
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2017
amintiri foarte bune

Stați în Vinkovi Dvori, amintiri foarte bune. Timpul petrecut cu familia și prietenii, foarte frumos. Amplasarea casei face o odihnă confortabilă. Mobilierul la un nivel foarte bun, o mulțime de spațiu în jurul casei, vederi frumoase.

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Daniel Polska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Iunie, 2017
apartamente Super

Confirm opiniile predecesorilor, tot așa cum ar trebui să fie. Există totul pe omul întrebându-se dacă să ia cazul. Foarte bine echipate bucatarii, bai curate, toată casa în stare foarte bună. loc fantastic pentru familiile cu copii! Terasa cu masă (pentru 6-8 persoane), toate de un standard bun. vedere uimitoare de la etajul al doilea, scările erau terori, ca întotdeauna, sa dovedit că nu așa de rău. Atât de doi ani și bunicul său au făcut față, fără nici cea mai mică problemă și este de patru ori pe zi. Plaja intimă, dar fermecător. Deja pe site-ul ne-am întrebat dacă anul viitor nu se va întoarce. Salutări proprietarului, D-na Vlasta

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vlasta Antunovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,