Apartamente GliciniaKrk Porat - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Clădirea este o casă de familie în cazul în care proprietarul locuieste .. Apartamentele sunt frumoase cu terasă mare și vedere la mare, 150 m foarte liniștită și vacanță plăcută. Principal Plazza este situat la aproximativ 400 m de frumoase pini și pietriș, plajă betonată și stâncoase pentru toate gusturile. Naturii în primăvară și în afara sezonului are propriul farmec. Oaspeții noștri sunt încercarea de a oferi un sejur confortabil și să se simtă ca acasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni

Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 3 km
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 3 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 3 km
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 3 km
 • Gară: 30 km
 • Aeroport: 16 km
 • Port: 15 km
 • Activităţi sportive: 3 km
 • Disco club: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Glicinia
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Stoka TRIESTE, Italia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+1 Septembrie, 2018
Weekend relaxant

Doamna Mandica și domnul Zarko sunt oameni cu adevărat deosebiți, amabili și amabili. Nu găsesc apartamentul, doamna a venit să mă caute. Apartamentul este spațios, cu excepția băii, care este puțin înghesuită. Terasa este frumoasă și mare, cu toate acestea, nu are acoperire și nu există perdele (dar există o umbrelă de soare). În bucătărie nimic nu lipsește, există chiar și oala de cafea. În frigider era o casă dulce făcută de Signora Mandica care ne aștepta, ceea ce era foarte bun cu ricotta și strugurii, stafidele. A doua zi ne-a oferit de struguri, căpșuni foarte bine. Din păcate, am rămas doar 2 nopți. Dorim o călătorie bună înapoi ne-a dat un gem de smochine de casă și o pungă de lavandă foarte aromată. Mulțumesc soților Skarica pentru curtoazia și disponibilitatea lor! Mă voi întoarce cu siguranță!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Novosađani Novi Sad, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 Iulie, 2018
O vacanță liniștită

Am descoperit accidental site-ul Porat pe internet și am decis să îl vizităm. Am fost șapte zile în apartamentul Glicinia pentru două persoane. Proprietarii, Zarko și Mandica, sunt oameni foarte amabili și prietenoși care ne-au întâmpinat cu o băutură și un pahar de conversație binevenită și ne-au arătat cele mai frumoase dorințe și cadouri. Pentru ziua mea de naștere, generoasa Mandica a fost plăcut surprinsă de dar și în timpul șederii noastre cu smochine proaspăt preluate. În ceea ce privește cazarea, suntem surprinși de camerele spațioase, deoarece imaginile arată diferit și mai mic, dar trebuie să spunem că baia ar putea fi mai mare, pentru că am ajuns la concluzia că unul dintre noi este mai leneș, nu ar fi ușor să îl folosiți. Suntem încântați de terasa de-a lungul căreia gardul crește cu o plantă de glicină, deci aveți impresia că vă aflați în grădină, nu la primul etaj. Nu există niciun acoperiș pe terasă, astfel încât să puteți dormi sub stele sau să le respectați în tăcere. În acest loc liniștit, uneori se poate auzi muzică de la distanță. Există două plaje, unul este foarte aproape, iar celălalt este de aproximativ 10 minute de mers pe jos. Am mers la asta mai departe, din cauza umbrei naturale sub pini. Marea este prea groasă, doar în cazul în care ace de pin sau căpșuni pot fi găsite în apă. Acesta nu este locul pentru a merge, dar pentru o vacanță cu adevărat, dar este un excelent punct pentru a vizita insula, dacă doriți. Am vrut doar o vacanță liniștită în umbra pădurilor de pini, înot și scufundări în apă curată, contemplație sub stele și am reușit. Desigur, avem de asemenea o cazare bună pe care o recomandăm din inimă. Mulțumesc lui Zarko și lui Mandi încă o dată pentru tot! Salutări grele din Andes și Branimira

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
O vacanță liniștită

Dragi oaspeți, Anda și Branimir, vă mulțumesc cu adevărat pentru cuvintele voastre bune. Suntem bucuroși că ați decis să vă petreceți concediul în "marea noastră familie" și că v-ați simțit bine și v-ați odihnit. Deci, oaspeții cu autosuficiență și accesibilă ar fi întotdeauna fericiți să o vadă. Bună salut și orice bun de la Žarka și Mandica!

Erzsi Szekszárd, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 Iulie, 2017
Unul ar fi rămas

Din anul 2002 am petrecut două săptămâni în fiecare vară în Croația. În acest an, insula Krk a căzut alegeri. Noi nu-l regret. Apartamentele Wisteria hostess, Mandica. Foarte bine ospitalitate. Un frumos, prietenos, atent, dar nu deranjante. de patru ori mai avem prosoape curate, dishtowels, față de masă în două săptămâni. El ne-a surprins un cadou înainte de drumul spre casa. Apartamentul este spatios, curat, tot ce ai nevoie în timp ce în vacanță. Este un frigider mare. (Un cuptor cu microunde ar fi fost bine pentru noi, deoarece ne-am folosit pentru a transporta alimente congelate. Cred că ar salva o mulțime de energie.) Linia de jos: Ne-am simtit foarte bine! Vă recomandăm ca toată lumea să potraban un sejur, pentru a alege Wisteria apartament, nu vei regreta!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Meg lână maradtunk

Dragi și oaspeți de onoare, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Am fost o familie, și am dorit să avem un simt frumos. Pentru a-mi petrece vacanta placuta, dacă vom reuși suntem încântați. Aceste persoane, ca tine, sincer, aș dori să văd întotdeauna, drăguț, dragă, ..... Vă mulțumim pentru că ne-a alege să-și petreacă vacanta cu noi. Salutări, Mandica și rânced, APP Glicinia

Afișați toate recenziile
Žarko Škarica Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Germană, Italiană,