Apartament CvitaRivanj - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rivanj și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament la primul etaj al unei case de familie, intrare proprie prin terasă cu vedere la mare, insule, port, loc liniștit, puțini oameni, fără drumuri și semafoare. Parcare privată lângă casă, plajă naturală cu pietriș, ideală pentru copii. Apartamentul este utilat modern, funcțional, cuptor cu microunde, filtru de pâine, TV, congelatoare, frigidere. Pe plajă 50 de umbrele de soare. Plimbare cu catamaranul la 35 min de Zadar, feribot 1 oră și 15 min în fiecare zi, cumpărați mobil o dată pe săptămână, terasă pentru 10 persoane dacă invitați prieteni, puteți cumpăra pește de la pescari locali ,,, totul pentru o viață confortabilă, eu personal oaspeți pe insulă ca proprietar, îi acomodez și le prezint tot ce există în apartament. În prima zi de la sosire ofer prânzul în timp ce se stabilesc, în aplicație. Are ulei, lapte, ulei de măsline de producție proprie, articole de toaletă, vin mineral și bere până când este furnizat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Feribotul pleacă în fiecare zi la 11 sau 12 sau 13 sau 10 ore de la Zadar, 1 oră și 15 min. Este ideal să veniți sâmbăta, plata în avans, rezervări 20 sau 30% din preț (zile programate), proprietarul va întâmpina oaspeții și îi va duce personal la apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă sunt prevenit din cauza decesului în familie sau din orice alt motiv valid, returnez banii plătiți în avans
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 60 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Zdenka Mičić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Născut pe insula Rivne, școlar și lucrez în Zadar, din 2018 locuiesc la Rivne la pensionare. Dacă decideți să vă petreceți vacanța cu noi, vom fi gazde bune, veți avea liniște, mare curată, plajă naturală , terasă cu vedere la un milion de dolari.

Apartament Cvita listare a fost vizualizat de 5301 ori de la 07.06.2021.