Apartament MartaSenj - Kvarner

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul Marta dotat modern (suprafață 100 m2) pentru 7 persoane este situat la parterul unei case familiale înconjurate de verdeață și are două camere mari cu paturi duble cu vedere frumoasă la mare, o cameră spațioasă cu trei paturi, două băi cu duș și WC, living spațios cu un pat suplimentar, sufragerie și bucătărie conectată la un foișor acoperit și grătar. Un foișor mare acoperit (suprafață 40 m2) cu grătar și locuri pentru 8 persoane și două terase (suprafață 50 m2) cu vedere la mare dotate cu scaune și două șezlonguri sunt destinate doar oaspeților acestui apartament. In fata apartamentului se afla o gradina amenajata cu doi copaci mari, iarba si flori si trei locuri de parcare gratuite. Unitatea este situată într-o zonă liniștită a orașului, la 10 minute de mers pe jos de prima plajă și de centrul orașului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar, plata în avans este de 20%, suma rămasă la sosire. Ora de plecare este 10:00 și ora de sosire este 14:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 65 km
  • Aeroport: 65 km
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 600 m
  • Casino: 900 m
  • Parcul Național: 24 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă cazare, prețul include internet wireless, un loc de parcare gratuit și o băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marta
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
München, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A7, Mai 2023
Vacanta pe coasta!!

A fost o vacanță frumoasă într-un apartament foarte mare, foarte curat, cu o terasă la fel de mare. La câțiva pași era un mic magazin alimentar, pentru achiziții mai mari erau supermarketuri în Senje (5 minute cu mașina). A existat întotdeauna o comunicare rapidă cu proprietarul foarte drăguț în avans. Tranzacția a fost impecabilă! Din păcate, chiar în fața casei a existat un șantier în același timp (de care proprietarul nu era responsabil). Drumul/mersul 10 minute) până la un golf foarte mic și drăguț a fost legat de traversarea unui drum foarte aglomerat și de o coborâre mai lungă, dar atractivă, cu multe trepte. Plimbarea către micul oraș vechi Senji a fost de aproximativ 20 de minute de mers pe jos. Locul este potrivit pentru excursii în hinterland, de exemplu la Lacurile Plitvice.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
brno, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A7, Iulie 2022
Frumoasă casă

Am stat 10 zile în casa lui Ivica (atat apartamentele de la etaj cat si de la parter). Ivica era un fel si gazda amabila. Casa era impecabil de curata si ne-am bucurat de spatiile exterioare pentru grupul nostru mare. Gratarul a fost frumos. Se vede marea de acasă și se află la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos până în centrul orașului Senj și Plaza Vodă (215 scări! dar plajă frumoasă). În rest, ai nevoie de o mașină, dar Senj are o mulțime de parcare gratuită. Vecinii sunt aproape, dar nu am avut probleme. Senj poate să nu fie la fel de popular ca alte orașe din Istria sau Dalmația, dar ne-a plăcut și toți localnicii au fost amabili. Prețurile au fost și ele mult mai rezonabile în comparație cu alte orașe de coastă. Recomand!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Vilnius, Lituania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Marta, Iulie 2022
Sărbători

Un loc foarte frumos, plaja era aproape de apartament. Camerele erau curate, bucătăria echipată complet. Ivica, mi-a făcut plăcere să te cunosc.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivica Nekić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am închiriat o casă de 17 ani. Sunt inginer și lucrez pentru compania croată de autostrăzi. Garantez oaspeților mei un sejur confortabil și sigur la casa noastră Marta. Căsătorit, soția mea Martina este funcționară publică. Avem un fiu Matiya de 20 de ani și o fiică Marta de 15 ani.

Apartament Marta listare a fost vizualizat de 39762 ori de la 13.01.2015.