Apartamente SunagŠibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Sunag plăcute, dotate modern, sunt situate într-o casă familială înconjurată de o grădină. Sunt situate într-o zonă liniștită din Šibenik-Vidica, la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului. Este potrivit pentru o vacanta linistita, si in acelasi timp este foarte aproape de evenimente. Aer conditionat (aer conditionat si incalzire centrala), cu TV satelit, WI-FI, seif, masini de spalat rufe. Facilitatea include o terasă spațioasă cu mobilier de grădină, o zonă separată cu grătar și parcare gratuită. Apartament cu o camera de 40 m2 cu intrare separata si terasa separata. Este potrivit pentru până la 4 persoane, este format dintr-un dormitor, o bucătărie utilată funcțional cu living și o baie. Apartament cu două camere de 90 m2 potrivit pentru până la 6 persoane. Este compus din 2 dormitoare cu balcoane, un living cu balcon dotat cu mobilier de gradina, o bucatarie moderna, o baie cu dus si o alta toaleta separata. Distanța de la apartament până la: plajele orașului 2 km, Hotel Solaris și Aquapark este de 3 km, portul de agrement NCP 0,7 km, Parcul Național Slapovi Krka

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pret. Numărul minim de nopți este de 2 nopți, vă rugăm să plătiți înainte de data sosirii sau plătiți în numerar în ziua sosirii. Când ajungeți la apartament, trebuie să ne furnizați cărțile de identitate sau pașapoartele pentru a vă înregistra în e-visitor. Vă emitem o factură pentru cazare, pe care o plătiți integral. Prețurile de cazare afișate în factură se potrivesc cu lista oficială de prețuri. De asemenea, este necesar să livrați un depozit de 80 euro pentru asigurarea împotriva daunelor aduse unității, la sfârșitul șederii dumneavoastră în unitatea noastră, dacă totul este în regulă, vă vom returna aceeași sumă. Din cauza Covid, efectuăm dezinfecție suplimentară a întregii unități. Nu percepem taxa pentru curatenia finala a cladirii, aceasta este inclusa in pretul obisnuit. Considerăm că igiena apartamentului este normală și stă la baza serviciilor de calitate. Ora ideală de sosire este 15:00 și ora de plecare este 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Cuantumul avansului este de 20% din valoarea prețului de cazare exprimat în factură. În cazul în care oaspetele anulează rezervarea cu 30 de zile înainte de sosire, avansul nu se restituie, în caz contrar se returnează integral.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 800 m
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 1.1 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 1.7 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dragi oaspeți, Apartamentele fac parte din casa noastră, vă vom întâmpina și vă vom da cheile apartamentului. Fiecare apartament are seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, iar apartamentul mare cu 4 stele are masina de spalat vase in bucatarie. Intreaga cladire dispune de centrala termica, pretabila pentru inchiriere iar in lunile de iarna, exista detector de monoxid de carbon. Vă rugăm să țineți ferestrele închise când aerul condiționat sau încălzirea sunt pornite. Accesul la internet wireless WI-FI este excelent și gratuit. Băutură de bun venit inclusă în preț. Parcarea este în curtea noastră în fața apartamentului (se pot parca două mașini), sau parcarea pe stradă în fața blocului pentru încă trei mașini. Animalele de companie nu sunt permise. Câinele nostru este mascul și nu am dori nicio problemă între câinele nostru și câinele oaspetelui nostru. Utilizarea substanțelor chimice de curățare care sunt eficiente împotriva coronavirusului. Distanțarea fizică vă rog. Check-in/check-out fără contact
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sunag
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Orahovica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2020
Apartament Sunag

Detalii despre obiect, imagini și locație afișate exact pe anunț. Facilitatea este curată, ordonată și serviciul gazdei la un nivel ridicat. Obiect de recomandat.

Recomandat pentru : Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartament A2 2

Dragă Mirjana, Vă mulțumim pentru cuvintele amabile din recenzia dvs. Vă doresc tot ce este mai bun și aștept cu nerăbdare să vă vedem din nou. Cu stimă, apartamente Sunag

Wrocław, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sunag, August 2016
Sibenik Sunag pentru 5 stele

Apartamentului plin umplut așteptările noastre de 100%. gazde foarte util și profesionale. Apartament a fost specios și complet echipate. cu siguranta ar recomanda !!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartamente SunAge

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, așteptăm cu nerăbdare la următoarea reuniune.

Nada Komadina Suliman Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Stimați vizitatori, Vă urăm bun venit și vă mulțumim pentru a alege apartamentele noastre pentru vacanta ta. Familia mea și voi fi la dispoziția dumneavoastră în timpul sejurului dumneavoastră. Va rugam sa ne contactati pentru toate sfaturile și serviciile pentru a obține cel mai mult timp în vacanță în frumoasa Sibenik. Așteptăm cu nerăbdare să te văd.

Apartamente Sunag listare a fost vizualizat de 39362 ori de la 02.04.2016.