Apartamente SunagŠibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 988 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele moderne confortabile Sunag sunt situate într-o casă de familie înconjurată de o grădină. Acestea sunt situate într-o zonă liniștită din Sibenik-Vidici, la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului. Este potrivit pentru o vacanță pașnică și, în același timp, este foarte aproape de eveniment. Aer condiționat (aer condiționat și încălzire centrală), cu TV prin satelit și Wi-Fi. Proprietatea include o terasă spațioasă, cu mobilier de grădină și facilități de grătar, parcare gratuită pentru 2 mașini în curte. Un apartament cu un dormitor de 40 m2 potrivit pentru până la 4 persoane, este format dintr-un dormitor, bucătărie echipată funcțional, cu living și baie. Se deschide pe o terasă cu mobilier de grădină și facilități de grătar. . Apartament cu două dormitoare de 90 m2 potrivit pentru până la 6 persoane. Este format din 2 dormitoare, living cu balcon echipat cu mobilier de grădină, bucătărie modernă, baie cu duș și o altă toaletă separată. Distanța de la apartament: plajele orașului 2 km, hotelul Solaris și Aquapark este de 3 km, portul NCP 0, 7 km, NP Krka Waterfalls 4

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turist este inclusă în preț. Numărul minim de nopți este de 3 zile. Pentru a ajunge la apartament, trebuie să ne oferiți cărțile de identitate sau pașapoartele, pentru a vă înregistra la e-vizitator. În același timp, vă emitem o factură pentru cazare, pe care o plătiți integral. Este necesar să depuneți o depunere de 50 de euro pentru asigurarea împotriva pagubelor din clădire, dacă totul este în regulă, vă vom returna. Ora ideală de sosire este 15:00, iar ora de plecare este până la 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Valoarea avansului este de 20%. Politica de rambursare în avans: pentru anulare cu 60 sau mai multe zile în avans - 100% pentru anulare în termen de 60-30 zile - 50% pentru anulare în termen de 30 de zile - fără rambursarea avansului Oaspeții suportă costul rambursării, deoarece este o reziliere unilaterală a acordului.
Distante
 • Mare: 1 km
 • Plajă: 2 km
 • Centru: 1.5 km
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 10 m
 • Doctor: 800 m
 • Farmacie: 100 m
 • Banca: 100 m
 • Oficiu poştal: 100 m
 • Staţie de gaz: 100 m
 • Staţie de autobuz: 800 m
 • Gară: 800 m
 • Aeroport: 45 km
 • Port: 700 m
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 600 m
 • Casino: 900 m
 • Parcul Național: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Dragi musafiri, Băutură de bun venit inclusă în preț. Apartamentele fac parte din casa noastră și vă vom întâmpina și vă vom oferi cheile apartamentului. Întreaga clădire are încălzire centrală, potrivită pentru închiriere în lunile de iarnă. Parcarea este în curtea noastră, în fața apartamentului (pot fi parcate două mașini) și parcarea pe stradă, în fața clădirii, pentru încă trei mașini. Animalele de companie nu sunt permise. Vă rugăm să plătiți înainte de data sosirii sau să plătiți în numerar în ziua sosirii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sunag
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Orahovica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2020
Apartament Sunag

Detalii despre obiect, imagini și locație afișate exact pe anunț. Facilitatea este curată, ordonată și serviciul gazdei la un nivel ridicat. Obiect de recomandat.

Recomandat pentru : Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartament A2 2

Dragă Mirjana, Vă mulțumim pentru cuvintele amabile din recenzia dvs. Vă doresc tot ce este mai bun și aștept cu nerăbdare să vă vedem din nou. Cu stimă, apartamente Sunag

Wrocław, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sunag, August 2016
Sibenik Sunag pentru 5 stele

Apartamentului plin umplut așteptările noastre de 100%. gazde foarte util și profesionale. Apartament a fost specios și complet echipate. cu siguranta ar recomanda !!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartamente SunAge

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, așteptăm cu nerăbdare la următoarea reuniune.

Nada Komadina Suliman Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Stimați vizitatori, Vă urăm bun venit și vă mulțumim pentru a alege apartamentele noastre pentru vacanta ta. Familia mea și voi fi la dispoziția dumneavoastră în timpul sejurului dumneavoastră. Va rugam sa ne contactati pentru toate sfaturile și serviciile pentru a obține cel mai mult timp în vacanță în frumoasa Sibenik. Așteptăm cu nerăbdare să te văd.