Apartamente MirjanaŠolta - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate într-o casă familială într-un golf liniștit în partea de nord a insulei Šolta. Casa este situată în primul rând la mare, ceea ce face ca terasa apartamentului să ofere o frumoasă priveliște a golfului însuși și a insulelor Čiovo, Veliki i Mali Drvenik și Split. Dacă doriți să vă petreceți vacanța departe de zgomotul și zgomotul orașului, în oaza de liniște și pace, înconjurată de o frumusețe naturală veșnică veșnică, ați ales locul potrivit! Golful este potrivit pentru vacanțe cu copii și animale de companie. În golful există două plaje cu pietriș și după numai 5 minute de mers pe jos de apartament se poate bucura de o plajă mare cu pietriș într-un golf liniștit, cu nenumărate plaje mici de nudism. Fiecare dintre apartamente are o intrare separată și un loc de parcare securizat. Casa este situată într-o zonă retrasă înconjurată de terase în cascadă și grădini plantate cu plante mediteraneene și pomi fructiferi. Puteți ajunge la noi cu feribotul de la Split (45 de minute cu mașina) până la portul Rogač și apoi conduceți la 4 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea este plătită în cuantum de 20% din prețul total de închiriere, în contul bancar al proprietarului. Restul se plătește la sosire. Supliment pentru animale de companie este de 20 EUR / 7 zile. Ora sosirii 13.00 - 14.00. Timpul de plecare până la ora 10.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 9 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a primi o recepție la feribot, pentru a vă duce în oaza de pace. Pentru toate informațiile despre excursii pe insulă și despre toate celelalte nevoi, vom fi la dispoziția dvs. pentru a vă face vacanta fără griji. De asemenea, puteți cumpăra propriile produse de casă: ulei de măsline, vin, rachiu de prune. Fiecare apartament are o terasă acoperită cu vedere la mare, un duș în aer liber și un grătar, iar aerul condiționat este inclus în preț. Există, de asemenea, șezlonguri, umbrele, fier, uscător de păr și o suită de ulei de măsline și oțet de casă în apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mirjana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2023
Imi place

Apartamente cu vedere frumoasă la mare deschisă și la golful în care sunt situate, super echipate. Paradis pentru suflet și ochi. Proprietarii sunt oameni drăguți și politicoși care vă întâmpină într-o manieră prietenoasă. Pentru fiecare recomandare. Ne mai vedem

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Poznan, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mirjana, Septembrie 2018
Cel mai frumos loc din Croația

Un loc frumos! Apartamentul este foarte frumos, cu o priveliște frumoasă, are echipament complet. Este situat foarte aproape de mare - în apropierea a două golfuri frumoase, cu apă cristalină, floră și faună minunate. Proprietarii sunt oameni foarte drăguți, creând o atmosferă minunată și familială. Sunt oameni foarte prietenoși, deschizați și ajutați. Locul este fermecător, liniștit și liniștit - perfect pentru relaxare. Insula este mică, are numeroase trasee de drumeții și ciclism. Merită să vizitați orașele din apropiere. De la Šolte este foarte aproape de Split, care ne-a fascinat cu arhitectura. Acestea au fost cele mai minunate concedii în viață! Sincer recomand!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Liberec, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mirjana, August 2018
Vacanțe în Solta

Anul acesta, după un an, am petrecut o vacanță minunată în apartamentul doamnei Mirjana. Din nou, trebuie să facem același lucru: o primire călduroasă cu familia doamnei Mirjana, un apartament curat și confortabil, cu vederi uimitoare la mare și liniște pentru relaxare, înot perfect în marea limpede, mâncăruri excelente de gastronomie locală (la "casa" și restaurantele de pe insulă) . Și ca un bonus pentru această vreme minunată, plin de soare. O mică greșeală, vacanta sa sa terminat si a trebuit sa mergem acasa. Dar deja așteptăm cu nerăbdare vara viitoare, pe care o vom reveni cu siguranță la doamna Mirjana.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Županov Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Mirjana listare a fost vizualizat de 72465 ori de la 27.05.2014.