Apartament PriskaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 792 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Într-o zonă liniștită a orașului Split, în apropiere cele mai frumoase plaje din Split, în a doua apartament etaj situat Prisca. Într-un apartament elegant, complet mobilat Prisca, patru persoane pot gasi tot ce ai nevoie pentru o vacanță plăcută în timpul verii, dar rămâne în oraș pentru vizite la expozitiile internationale din apropiere, vizita centrele de sănătate în imediata apropiere (Policlinica Cito, Etapa Lumina, spital Križine) sau Universitatea. Radisson Blu Hotel este la o plimbare de trei minute. Pentru cei care vin pentru mai multe zile menționa câteva dintre avantajele apartament Priska: spuma de memorie saltea, frigider și congelator mare foarte mare, toaster, ceainic electric, un număr mare de containere și tacâmuri, blender, fier, usi de siguranta ... Pe tabel loggie cu patru scaune. Prosoape de baie, sapunuri, sampoane, masina de spalat ... Stația de autobuz local este la mai puțin de 50 de metri de apartament Prisca. Magazin apropiere (situat la treizeci de metri) pentru șapte zile pe săptămână 8-22 ore.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cazare este considerat a fi rezervat prin plata de 20 la sută din costul (mai puțin de 100 de euro). Apartament Priska este înscris după 14 ore, și a lansat in ziua plecarii înainte de ora 10. Cu posibilitatea de a un punct de plecare întârziere acord sau de sosire devreme. Dacă sunteți interesat de câteva detalii despre cazare, va rugam sa trimiteti o cerere prin e-mail (e-mail este verificat de mai multe ori pe zi).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 800 m
 • Plajă: 800 m
 • Centru: 1.5 km
 • Alimentara: 20 m
 • Restaurant: 50 m
 • Doctor: 50 m
 • Farmacie: 50 m
 • Banca: 50 m
 • Oficiu poştal: 10 m
 • Staţie de gaz: 500 m
 • Staţie de autobuz: 2 km
 • Gară: 2 km
 • Aeroport: 20 km
 • Port: 800 m
 • Activităţi sportive: 20 m
 • Disco club: 500 m
 • Casino: 500 m
 • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Suntem bucuroși să vă întâlni la stația de autobuz și de tren, sau aeroport. În colaborare cu partenerii nostri va putem recomanda și organiza cele mai bune excursii (la Trogir, barca tur în jurul insulei Solta, Hvar cu insule Paklinskim, pesteri Cetatea Vranjača de Klis, Salona ...) și vizite la diverse evenimente (expozitii, concerte, concursuri).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Priska
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sinj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Februarie 2019
Ne vedem din nou!

Apartament cu balcon în apropierea mării. Trei minute de mers pe jos de Hotelul Radisson și de Școala Medicală unde am avut un simpozion. Ne bucurăm să ne întoarcem anul viitor

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Sofia, Bulgaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Mai 2016
loc bun pentru a rămâne în Split

Am avut o mare ședere la locul lui Mirjana. Ea a fost foarte amabil si de ajutor, ea ne-a dat o mulțime de informații. loc bun pentru a rămâne în Split.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Aprilie 2016
Split

Am petrecut o săptămână în Split, în apartamentul Priscila și am fost foarte multumit de cazare. Apartamentul este la numai cincizeci de metri de clinica Cito, iar la 100 de metri se afla magazine, banca, farmacie, oficiu postal, spital, iar marea nu este chiar o plimbare de zece minute. Apartamentul dispune de doua televiziuni, un mare plus este balconul, unde dimineața poate servi micul dejun în pace. Internetul este foarte rapid. Cazare recomanda tuturor. Salutări și te văd în vara!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Rašević Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Mirjana și timp de patru ani de închiriat apartament in Split. Voi fi fericit să răspundă la toate întrebările și să vă ajute la organizarea sejurului dumneavoastră în Split. Dorința mea este ca tu împărțit rămâne o amintire placuta.