Apartamente VesnaBrač Sutivan - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brač Sutivan și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apaetmani Vesna oferă cazare într-un sat liniștit Sutivan pe insulă cu vedere directă la mare. Acesta este situat la 3 minute de mers de plajă și la 5 minute de mers pe jos de centru. Există patru camere separate de 15m2, un apartament cu un dormitor 2 2 35 m2 și una apartamente cu doua dormitoare 4 2 70 m2. Fiecare cameră are terasa proprie, baie, frigider și aer condiționat. Garden face o parcare mare, grădină spațioasă, cu mulți copaci și de umbră și de terase mari si gratar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face un depozit de 30% în contul Giro sau valută străină al băncii Zagreb, restul înainte de sosire sau prin aranjament. Rambursabil în caz de anulare. Ora de plecare: de la ora 10. Ora de sosire: de la 11 am Animalele de companie sunt binevenite pe acest, loc de parcare este securizat. . Vă dorim o primire călduroasă și o ședere plăcută în Apartments Vesna, Sutivan, insula Brac
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Casino: 5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Categoric recomanda o vizita la cea mai faimoasa plaja din Croația Zlatni Rat, mănăstirea Desert Blace și cel mai înalt vârf al insulei Vidova Gora (780m), festivalul Vanka Regule a avut loc în Sutivanu în luna iulie, a organizat excursii cu barca și multe alte evenimente culturale, sportive și de divertisment în întreaga insulă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vesna
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Požega, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vesna, Iulie 2016
vacanțe de neuitat

Frumos! Cazare excelent, mediu frumos decorate, suficient spațiu pentru parcare. Proprietarii sunt gazde perfecte si foarte prietenos. Recomanda-o pentru oricine care vrea să-și petreacă vacanța pe insula Brac într-o oază de liniște Sutivan.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Koprivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vesna, August 2015
Excelent apartament într-o locație excelentă!

Excelent apartament cu probabil cea mai bună vedere la mare și Split! Chiar am avut câteva seri petrecute pe terasa, din cauza atmosferei. Asigurați-vă că pentru a reveni la prima ocazie!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Tea i Tomislav Njegač Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Vesna listare a fost vizualizat de 14290 ori de la 18.04.2016.