Apartamente ZelicTučepi - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.040 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente de închiriat în Tucepi tot anul. Oferim cazare atât pentru familii, cât și pentru cupluri tinere. Oferim apartamente studio, 2 2 și 4 2 apartamente și astfel putem satisface toate cerințele dragi oaspeți Suntem disponibili pentru toate întrebările și suntem întotdeauna disponibili. Se acceptă animale de companie, parcare este disponibilă în apropierea proprietății, internet wi-fi în toate apartamentele, posibilitatea de a folosi o mașină de spălat și mic dejun și prânz. Tot ce ai nevoie pentru o vacanță ideală sunt apartamentele noastre. Pentru o odihnă bună și un vis minunat veniți la Zelic Apartment.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Aeroport: 500 km
  • Activităţi sportive: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Zelic Apartments sunt situate în satul frumos din Tucepi. Tučepi este ideal pentru familiile și cuplurile tinere care doresc confidențialitate, dar au în continuare toate avantajele disponibile. Plajele frumoase, restaurantele, sporturile și centrul de recreere sunt doar o mică parte din oferta pe care o putem desluși.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zelic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Šećerana,Beli Manastir, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Prima data

Am stat pentru prima dată în Tučepi și nu avem decât cuvinte de laudă, mai ales pentru gazdele prietenoase care vă întâmpină cu un zâmbet și vă stau mereu la dispoziție pentru orice aveți nevoie. Apartamentul este îngrijit, curat, lăudabil, am fost încântați.Totul este aproape și accesibil, nici măcar nu este nevoie de mașină. Într-un cuvânt, îl recomandăm cu căldură.

Recomandat pentru : Vacante active, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Banjaluka, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2021
Recomandare

Am stat în apartamentul roșu. Așa cum este în fotografii, așa este și live. Liniștit, curat, ieftin, echipat, astfel încât să nu ratați nimic. Recomandat mai ales familiilor mai numeroase și familiilor cu copii. O notă specială pentru toți cei care văd pe hartă că apartamentul este „deasupra autostrăzii” Aveți un pasaj sigur sub autostradă spre plajă, astfel încât să evitați traficul. Proprietarii sunt amabili și sper că vom petrece vara cu ei și anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivana Zelic Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză,
Apartamente Zelic listare a fost vizualizat de 45034 ori de la 13.02.2020.