Apartamente MaestralVir - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Ca parte a unității sale de cazare, Vila Maestral recent renovată, situată în partea de sud, liniștită și populată a insulei Vir, oferă cazare în Apartamentul Studio Nr. 1 (4 persoane). Apartamentul este bine echipat pentru un sejur si vacanta placuta. Este disponibil acces nelimitat la internet (WiFi). Apartamentul este dotat cu aer conditionat corespunzator. Apartamentul oferă vedere panoramică la mare. Garsoniera nr. 1, a fost evidențiat un spațiu proaspăt renovat la etajul doi al Vilei Maestral, cu o suprafață totală de 55 m2. Spatiul permite un sejur pentru 2 adulti si doi copii / pana la 14 ani / cu o bucatarie complet utilata si de calitate, un sejur placut si vedere panoramica la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul de cazare este exprimat pentru unitatea de cazare, iar numărul de oaspeți este limitat. Rezervare - plata 30%, suma ramasa se achita la sosirea la facilitate. Check-out până la ora 11:00, check-in între orele 14:00 - 24:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rezervarea poate fi anulată prin acord între oaspete și proprietar cu cel puțin 14 zile înainte de data cazării.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 1.3 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.7 km
  • Farmacie: 1.6 km
  • Oficiu poştal: 1.7 km
  • Staţie de gaz: 1.8 km
  • Staţie de autobuz: 1.8 km
  • Aeroport: 30 km
  • Casino: 600 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Cazarea in Vila Maestral include: - sejur linistit in casa familiei - bucatarie utilata cu masina de spalat vase - masina de spalat - parcare gratuita in curte - aproape de plaja (300m) - aproape de plaje cu nisip, pietris sau stancoase la cateva minute cu masina) - placuta si promenada spatioasa pe malul marii - oferta de excursii organizate, inchiriere barca, scuter etc. - aproape de supermarketuri, restaurante, cafenele - patut pentru copii este disponibil la cerere si este gratuit - curatenie finala inclusa in pret - animalele de companie nu sunt permis - utilizarea aerului condiționat este inclusă în preț
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maestral
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, August 2020
perfect

A sta în apartamentul Maestral a îndeplinit toate așteptările noastre. Noua cazare renovată ne-a întâmpinat îngrijit și curat, la fel ca în fotografii. Gazdele s-au dovedit a fi extrem de amabile și ospitaliere și au fost întotdeauna disponibile pentru toate întrebările noastre. În timpul șederii noastre, din cauza apropierii de plajă și magazine, nu a fost nevoie să folosim un vehicul personal. Recomandări calde tuturor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc !

Ne bucurăm că te-ai simțit confortabil cu noi! Sunteți tineri minunați, veți rămâne în amintirile noastre îndrăgite.

Zdenka Družijanić Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Maestral listare a fost vizualizat de 10385 ori de la 28.02.2020.