Apartamente BenedettiPag Povljana - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Benedetti sunt clădiri noi situate într-un loc mic și extrem de liniștit, perfect pentru relaxare chiar lângă plaja cunoscută sub numele de „Micul Dubrovnik”, situată pe al doilea rând de la mare. Acest loc idilic oferă oportunitatea perfectă de a vă parca mașina și de a vă începe vacanța.Apartamentele sunt decorate cu grădini frumoase înconjurate de o grădină de flori, oferindu-vă spațiu pentru a vă relaxa și a vă bucura de mediul liniștit în timp ce beți un cocktail răcoritor pe șezlonguri confortabile. Prima plajă cu pietriș este la doar două minute de mers pe jos (20 m), în timp ce plaja de nisip este la cinci minute de mers pe jos. Restaurante sunt disponibile la o distanta de 50 m, iar un magazin este la doar 30 m de apartament. Pentru achiziții mai mari, puteți merge pe jos sau cu mașina până în partea de sus a orașului Povljana, la 600 de metri.Dacă vă place să savurați cafeaua de dimineață sau sunteți pasionați de sport, o cafenea și un teren de tenis sunt situate chiar vizavi de apartament, la o distanta de 20 de metri. Este important de menționat că apartamentele sunt situate la parter, ceea ce este convenabil pentru familiile cu copii mici.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Puteți confirma rezervarea prin e-mail sau telefon. După confirmarea rezervării, este necesar să achitați suma de 25% din prețul total ca avans în termen de 48 de ore de la primirea ofertei. Ora de sosire este de la 4:00 p.m. la 11:00 p.m. Ora de plecare este până la ora 10:00 dimineața. Prețul apartamentului nu include suma pentru animale de companie - acceptăm animale de companie mici și mijlocii (25 EUR pe noapte) Vă rugăm să rețineți că orice persoană suplimentară care vine în apartamente și nu este convenită sau menționată în contractul cu proprietarului i se va percepe suma pe care o stabilește proprietarul dacă permite șederea sau persoana va trebui să părăsească apartamentul dacă ceva nu este convenit cu proprietarul.În cazul găsirii unor persoane care nu sunt înregistrate sau nu au fost anunțate, gazda. are dreptul de a anula cazarea pentru toți oaspeții fără consecințele plății costurilor de anulare.(Mai multe informații găsiți în „House redu” care se află în fiecare dintre apartamentele noastre.)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Politica 60/30 - rambursare 100% in cazul anularii cu 60 sau mai multe zile mai devreme, 50% pana la 30 de zile mai devreme, in mai putin de 30 de zile fara rambursarea avansului
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 60 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Aeroport: 60 km
  • Activităţi sportive: 30 m
  • Disco club: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Benedetti
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kasandra Benedetti Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit dragi oaspeți! Numele meu este Cassandra. Inchiriez apartamente de 10 ani. Îmi place foarte mult să cunosc noi oaspeți și să-i întâmpin pe oaspeții noștri obișnuiți. Având în vedere că am păstrat oaspeți obișnuiți în ultimii ani, evident că facem ceva foarte bun 😊 Ne dorim ca oaspeții noștri să se simtă mereu confortabil și relaxați în apartamentele noastre.

Apartamente Benedetti listare a fost vizualizat de 48860 ori de la 04.05.2015.