Apartamente EmaZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 33 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne și bine echipate la 40 m de plajă în Zadar, Diklo. Casa este intr-un loc linistit, dar si la doua minute de mers pe jos de supermarketuri, brutarii, restaurante, cafenele si statie de autobuz. Casa dispune de loc de parcare privat. Apartamentele au WIFI, aer condiționat și fiecare are o vedere frumoasă la mare. Piscina si wellness (jacuzzi, sauna, sala de sport) sunt folosite in ansamblu, fiecare apartament are propriul timp privat conform programului care se roteste in fiecare zi si astfel oaspetilor li se garanteaza intimitatea completa. Există un grătar cu gaz în aer liber și un loc de joacă mic pentru copii. Utilizarea acestora este inclusa in pretul apartamentului. Apartamentul A1 (ID: 50994, parter) are un dormitor, living, baie, toaleta, bucatarie si balcon (14 m2). Apartamentele A3 (ID: 49619, etaj 1) și A4 (ID: 49042, etaj 2) au două dormitoare, living, două băi, toaletă, bucătărie și balcon (20 m2). Vacanțele cu noi promit amintiri de neuitat și reîncărcări pentru tot anul. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: 25% avans la rezervare (transfer bancar), restul la sosire in numerar. Un depozit de 100 EUR se plătește la sosire și se rambursează la plecare. Check-in începând cu ora 15:00. Check out până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Politica de anulare pentru 2022: rambursare 100% în caz de anulare cu până la 15 zile înainte de data sosirii
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 17 km
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Piscina încălzită se transformă cu ușurință într-o piscină interioară, care este foarte confortabilă în caz de vreme mai rece. Piscina si wellness (jacuzzi, sauna) folosesc 3 apartamente, fiecare apartament are propriul timp privat conform programului care se roteste in fiecare zi, 210 minute pe zi per apartament, asigurand astfel intimitatea completa a oaspetilor si igiena spatiului. Canapeaua din living poate fi extinsa intr-un pat dublu. Pătuț disponibil. Dotări: mașină de spălat, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, cuptor, plită cu inducție, frigider cu congelator, ceainic, cafetieră cu filtru, prăjitor de pâine. Fierul de călcat este disponibil la cerere. Lenjeria de pat, prosoapele și consumabilele (comprimate pentru mașină de spălat vase și mașină de spălat, hârtie igienică, săpun lichid, gel de duș) sunt incluse.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ema
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 33 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Črnomelj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Ana

Am fost impresionat de curățenia, prietenia lui Boris și apropierea de mare. Boris este foarte atent și mereu disponibil, nu complică nimic. De când avem un copil mic, mi-a plăcut foarte mult și că sunt amenajate potecile pentru cărucioare. Chiar dacă caut unele greșeli, pur și simplu nu există. Cu siguranta vom reveni!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Vă mulțumim pentru recenzia frumoasă și mă bucur că v-a plăcut șederea dumneavoastră în Zadar. Sper sa te vad din nou.

HRAŠĆICA, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2023
Vacanță grozavă

Apartament frumos. Totul curat si ordonat. Gazdă prietenoasă și comunicativă. Recomandare tuturor. O vacanță de dorit.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Re: Vacanta excelenta

Vă mulțumesc că sunteți oaspeții mei și vă mulțumesc pentru comentariul frumos. Mă bucur că ai avut un timp frumos. Mult succes si sper sa ne revedem.

Budapest, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ema, Iulie 2021
Apartament excelent

Apartament frumos, spațios, cu un living mare și două terase mari. Este suficient pentru întreaga familie. Apartamentul este complet utilat. Copiii au iubit zona wellnes și piscina. Boris este o persoană foarte amabilă, a putut să ne ajute imediat cu tot. Ne vedem anul viitor! Vă mulțumim pentru ziua de ciocolată și bomboane!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Re: apartament excelent

Vă mulțumim că ne-ați fost oaspeți și vă mulțumim pentru comentarii frumoase. Suntem foarte încântați că tuturor v-ați bucurat de șederea dvs. în apartamentul nostru. Aștept cu nerăbdare să ne revedem.

Afișați toate recenziile
Boris Šćulac Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Sarbatori cu noi promite amintiri de neuitat și de energie de încărcare pentru întregul an. Așteptăm cu nerăbdare să te văd! Toate cele bune, Boris

Apartamente Ema listare a fost vizualizat de 86205 ori de la 19.06.2016.