Apartamente HobbitZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 950 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În noua casă privată din Zadar în cartierul orașului Arbanasi sunt două apartamente (categoria 4 stele). Fiecare apartament are intrare separată și intimitate. Aer condiționat în fiecare cameră. Încălzirea prin pardoseală în fiecare cameră. La primul etaj se află HOBBIT1 (5 2), un apartament complet echipat cu bucătărie. Două băi cu toaletă. Terasă mare cu masă. La parter este un apartament complet echipat cu bucătărie HOBBIT2 (4 2). Baie spațioasă cu toaletă. Terasă mare cu acces la curte și masă. Fiecare apartament are mașină de spălat vase, mașină de spălat, masă de călcat și fier de călcat, uscător de păr, pătuț, scaun înalt, cadă, toaletă și noptieră pentru bebeluși, TV prin satelit cu programe naționale în mai multe limbi mondiale și programe pentru copii, internet WIFI . Magazin alimentar și magazin alimentar din apropiere - 40 m. Autobuz urban spre centrul din apropiere - 20 m. Mergeți pe malul mării până în centru aproximativ 20 min. Plaje la alegere în apropiere - 4 minute de mers pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru sejururi mai lungi o reducere a prețului prin acord. Rezervare cazare cu plata în avans de 30% din suma convenită.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este rambursată integral numai în cazul imposibilității de a consuma serviciul din cauza forței majore, a măsurilor de interdicție extraordinară și a restricțiilor de călătorie în Croația.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 2 km
 • Alimentara: 40 m
 • Restaurant: 900 m
 • Doctor: 1 km
 • Farmacie: 1 km
 • Banca: 500 m
 • Oficiu poştal: 1.5 km
 • Staţie de gaz: 600 m
 • Staţie de autobuz: 500 m
 • Aeroport: 6 km
 • Port: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Parcarea privată lângă apartament este inclusă în preț. În curtea casei este o tavernă cu un grătar și cuptor pentru utilizare. Prosoapele de plajă sunt incluse în preț. Posibilitatea de transfer de la aeroport sau autogară, prin acord. Posibilitatea de a organiza excursii și diverse acțiuni în cooperare cu organizatori și companii încercate și testate, prin acord Acțiuni adaptate intereselor personale ale oaspeților, prin aranjament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Hobbit
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Križevci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Octombrie 2020
Familia Podgajski

Cazare excelentă, foarte amabilă și frumoasă hostess! Apartamentul este frumos, extrem de îngrijit și conține tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de top. Locația este excelentă, aproape de plajă, centrul orașului și de toate celelalte facilități. Vă recomandăm cu drag!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Senka Bojić
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Senka și m-am născut în Zadar, un oraș magic. Locuiesc alternativ în Zadar și Praga. Îmi place să întâlnesc oameni din întreaga lume cu mâncăruri de casă și un pahar de vin. Cărțile sunt marea mea dragoste și mă ajută să mențin optimismul vieții. Vreau ca oaspeții mei să fie fericiți să revină și să găsească soarele și prietenii în casa mea. Vorbesc croată, cehă, engleză.