Apartamente IvaZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 866 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Iva sunt situate într-o locație ușor ridicată, într-o moderna vila a doua la 5 km de orașul vechi. Oferta, în plus față de acces Wi-Fi și parcare privată, în mai multe 2 apartamente veți găsi camere elegante, cu aer condiționat în fiecare dintre ele (3 Clima pe persoană), living / bucatarie mobilata cu stil și un televizor LCD, spațioasă terasa unde vă puteți relaxa și bucura de vedere, baie modernă cu cabină de duș, etc apartamente mai mari constau din două dormitoare, un pat dublu într-una și paturi pentru o persoană care se extinde într-un pat pentru 2 persoane în al doilea dormitor. Canapea în camera de zi, dacă este necesar, să fie transformat într-un pat pentru 2 persoane. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru odihnă confortabil: frigider, cuptor, mașină de spălat vase (1 apartament) ... Studio este un spațiu mai mic de 25m2, care se întinde pe 2 etaje, și este adaptat cazare pentru 2 persoane. Se compune din 1 dormitor cu pat dublu la etajul superior și o bucătărie și o baie pe partea de jos. Toate apartamentele sunt recent renovate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării este obligat să plătească un depozit de 30% din suma totală la numărul de cont IBAN sau prin PayPal. Suma rămasă pe care îl plătiți la check-in. De asemenea, cererea și depunerea de 200EUR și ca asigurare împotriva eventualelor daune în apartament. Depozitul a revenit la check-out, în ziua de plecare. De asemenea, vă rugăm să rețineți că se află într-o vilă cu mai multe apartamente, iar ceilalți invitați, și să respecte regulile casei. Bucurați-vă de apartament ca daca esti acasa, dar cu același respect, și respectul pentru ceilalți locatari. În plus, se bucură de vacanță și distracție plăcută! Vă mulțumim! :)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 50 m
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 23 km
  • Port: 2 km
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de parcare privată și Wi-Fi gratuit Oaspeții sunt oferite, de asemenea, utilizarea gratuită a mașinilor de spălat rufe. Apartamentele sunt situate la 5 minute cu mașina de orașul vechi, și 6-7min conduce la plajă. De asemenea, oferim posibilitatea de a inchiria o barca, cu sau fără căpitan, și organizarea călătoriei, precum și organizarea de transferuri private la / de la aeroport, stația de autobuz, etc Cu contactele noastre în agenția de turism, excursii la Kornati, cascadele Krka si Plitvice pot fi organizate, de asemenea. În afară de croat, vorbind fluent limba engleză, dacă există ceva ce putem ajuta, sau dacă aveți nevoie de ceva, nu ezitați să ne contactați în orice moment! :)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Iva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Iva, Iunie 2015
Great!

Apartamentele sunt bine echipate și imaculat curat, și amenajarea apartamentului și locația pentru a crea o ambianță plăcută și romantică. Toate descrierile si imaginile se potrivesc pe deplin cele din acest anunț. Proprietarul prietenos întotdeauna dispuși să ajute. Eu personal am nicio obiecție de cazare si il recomand tuturor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Iva, Iunie 2015
:)

Gazdele sunt binevenite! Vă mulțumim pentru o vacanță de familie plăcută!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marko Ivandić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Iva listare a fost vizualizat de 91544 ori de la 28.03.2015.