Apartament AlbatrosZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente A1 Novačka și A2 Oporovočeka mobilate modern în Zagreb, în imediata apropiere a spitalului Dubrava, parcul Maksmir, centrul comercial Super Nova (Garden Mall), academia de poliție, facultatea de agronomie și silvicultură. Acestea sunt complet echipate cu totul pentru un sejur plăcut și confortabil pentru oaspeții orașului Zagreb. A3 studio Šoltanska ulica este situat în Sigečica, lângă zona de afaceri Radnička cesta. Acestea sunt la câteva stații de tramvai de centrul Zagrebului, iar stațiile de autobuz și de tren sunt la doar câteva minute. Sunt deosebit de convenabile pentru oaspeții în conexiuni de la aeroport și aceste două stații.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Listă de prețuri; Preț de bază 45 € pentru una și două persoane. Prețurile pot varia în funcție de sezonalitate, ocupare și durata șederii. În timpul sejururilor mai lungi de 15 zile sau mai mult, este posibil să obțineți o reducere care poate fi obținută la plecare dacă oaspeții au respectat toate condițiile de utilizare ale apartamentului. Plata se face la preluarea apartamentului in avans. Se percepe un avans la rezervarea unui apartament în avans, 30% din valoarea totală a rezervării. Ora de sosire de la ora 14 și ora de plecare până la ora 10
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rezervările care sunt anulate cu 30 de zile înainte de utilizarea serviciului sunt rambursate integral. În termen de 30 de zile de la utilizarea serviciului, nu returnăm sumele plătite pentru plata în avans.
Distante
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 10 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 100 m
  • Parcul Național: 300 m
Extra oferta
Apartamentele sunt dotate cu tot ce este necesar pentru sejururi scurte si putin mai lungi ale oaspetilor, iar preturile pot varia in functie de sezon, ocupare, last minute.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Albatros
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Albatros, Septembrie 2016
Frumos!

Apartament frumos! Pentru a doresc tuturor celor care doresc cu adevărat o ședere de scurtă sau de lungă la Zagreb. Proprietarul este un om mare gata în orice moment pentru orice ajutor. Într-un cuvânt - minunat!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumim pentru comentariu frumos!

Cred că nu există nici o rasplata mai mare pentru chiriașii noștri pentru a citi comentariile frumoase făcute de către oaspeții care stau cu noi va fi placuta!

Živogošće, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Albatros, Decembrie 2015
Cazare mare

Apartamentul este super mobilat, confortabil, curat și complet echipate. Absolut nimic lipsea, și este clar că proprietarul avea grijă de fiecare lucru mic. Locație excelentă (aproape de transport public, centru comercial, spital Dubrava). Cu proprietarului stabilit ușor, rapid și eficient. Desigur apartament în care suntem mai mult decât fericiți să se întoarcă și-ar recomanda pentru toată lumea.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Un mare MULTUMESC !!!

Pot să scriu doar pe scurt că astfel de comentarii mai mari recompensa munca grea si entuziasmul pe care le aduce în această posao.Još Vă mulțumim din nou și sperăm să te văd din nou alte ocazii.

Tuzla, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Albatros, Mai 2015
Apartament excelent într-o locație liniștită

Apartamentul este frumos, spatios si foarte curat. Proprietar prietenos și de ajutor. Noi recomandăm!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc mult !!!

Stimati oaspeti, vă mulțumesc pentru comentariile dvs. frumos și recomandarea apartman.Mi noastre, vom continua să încerce să rămână pentru toți oaspeții noștri să fie în memorie buna.

Goran Prskalo Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Eu sunt gazda care va încerca să sejurul din apartamente Albatros toate fi cel mai bun. Unul dintre interesele mele este un hotel și apartamente chirie și completează acea parte. De asemenea, fericit de a călători, sport, imi place de gătit, de funcționare, schi, tenis, eu sunt interesat de evenimente culturale și gastronomice, cânți la chitară,) Ți-aș da informatii

Apartament Albatros listare a fost vizualizat de 58529 ori de la 14.01.2015.