Apartament NevenŽirje - Insule croate

preț de la LEI 951 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Puteți ajunge la Zirje din Sibenik cu feribotul sau cu catamaranul. Casa este situată în golful Muna (doc and boat), la 10 m de mare. Apartamentul este situat la parter. Are o suprafață de 30 mp. În fața intrării se află o terasă de 16 m² cu copertină și vedere la mare. Pe aceeași terasă de lângă intrarea în studio, există o intrare separată pentru baie și toaletă, care aparține exclusiv apartamentului. Apartamentul are aer condiționat, Wi-Fi, TV, vase, frigider cu congelator, aragaz electric pentru gătit și coacere, pat dublu, dulap și canapea extensibilă Lenjeria de pat și prosoape sunt schimbate o dată pe săptămână (incluse în preț). Puteți utiliza, de asemenea, grătarul în aer liber. Casa este accesibilă cu mașina și parcarea gratuită este la 100 de metri. . La 100 de metri se află un magazin (de unde puteți cumpăra toată carne proaspătă). Există patru restaurante pe insulă în alte golfuri care oferă mâncare locală excelentă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva o garsonieră trebuie să plătiți un avans în cont în sumă de 30% din prețul total al cazării. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 100 m
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Există posibilitatea de a închiria o barcă și un patrulet pe Žirje. Există, de asemenea, o pistă pentru biciclete pe întreaga insulă, precum și un traseu de drumeție către cele mai mari 7 vârfuri din Zirje. Pe Žir puteți cumpăra pește proaspăt, ulei de măsline, miere, pâine de casă și deserturi. Ambarcarea bărcilor este prevăzută în fața apartamentului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Neven
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2020
O vacanță minunată

În anul provocator, 2020, am petrecut cele mai frumoase 7 zile aici. Facilitate curată și ordonată, pe malul mării, gazda este extrem de cordială și la dispoziția dvs., ne-a permis să degustăm specialități locale. Minunat pentru iubitorii de pace și plimbări în natură.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Neven Pašara Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit!