Apartament RažaRab Barbat - Insule croate

preț de la LEI 2.971 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul Raža este un loc magic de familie potrivit pentru 2-6 persoane. Este situat la etajul 1 al unei case de familie și este separat doar de mare și de numeroasele plaje cu pietriș prin verdeața grădinii. Apartamentul Raža este locul perfect pentru a vă relaxa alături de cei dragi și pentru a vă bucura de mirosurile ierburilor mediteraneene și de priveliștile uimitoare de pe terasa Canalului Barbat și a Insulei Dolin. Apartamentul Raža are, de asemenea, propriile acostare pentru bărci situate de-a lungul malului în fața casei. Experimentează viața pe insulă și creează amintiri care vor dura pentru totdeauna!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea apartamentului este de 250 EUR și se plătește la IBAN-ul nostru, care face rezervarea finală. Restul sumei se achita pe loc la sosirea la apartament sau prin plata la IBAN. Intrarea în apartament este posibilă începând cu ora 15:30. În ziua plecării, trebuie să părăsiți apartamentul cel târziu la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Pentru a primi rambursarea integrală a rezervării, oaspeții trebuie să anuleze în termen de 48 de ore de la efectuarea rezervării, iar anularea trebuie să aibă loc cu cel puțin 14 zile înainte de începerea rezervării. Dacă oaspetele anulează rezervarea cu 7-14 zile înainte de începerea acesteia, acesta va primi o rambursare de 50% din suma rezervării. O rambursare integrală a rezervării este posibilă dacă apartamentul este rezervat de alți oaspeți, indiferent de ora anulării.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Parcul Național: 16 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Am pus la dispoziție un loc de parcare deschis la umbra măslinilor pentru toți oaspeții noștri în spatele casei. Apartamentul Raža este înconjurat de o grădină mare care este cultivată cu multă dragoste. Există un grătar în imediata apropiere a grădinii. Grădina este dotată cu duș în aer liber, iar pentru toți oaspeții care preferă umbra, este disponibilă o terasă la mare cu șezlonguri și mobilier de grădină. Pentru toți oaspeții noștri care dețin sau închiriază o ambarcațiune, în fața apartamentului există un chei și acostare pentru bărci și un atelier unde puteți depozita echipamentele din barcă sau lucruri pentru plajă Vizitați-ne și explorați Rabul în ritmul dvs. . Bine ati venit!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Raža
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Septembrie 2023
Apartament frumos, spatios si curat

Un apartament excelent, frumos decorat în stil mediteranean, foarte spațios și curat. Descrierile și detaliile obiectelor sunt exacte ca în anunț. Imaginile nu pot transmite în mod adecvat liniștea și frumusețea care vă vor aștepta dacă vă decideți să rămâneți la această cazare. Am fost mai mult decât plăcut surprinși la sosire. Apartamentul este superb amenajat, asa ca nu vei rata nimic. Menajera Davorka este foarte amabila si a facut tot posibilul sa ne faca sejurul in apartament placut, ne-am simtit ca acasa. Ne-a fost mereu la dispoziție și ne-a oferit sfaturi utile despre ce să vizitam, unde să mâncăm etc. Plaja cu pietriș este situată chiar sub cazare, iar o promenadă se întinde de-a lungul coastei de-a lungul mării, pe care o poți parcurge până la capăt. până în orașul Rab însuși. Recomandăm cu siguranță această cazare, are un rating de 10/10 de la noi.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Davorka Peran
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Răspund la e-mailuri și apeluri și mă asigur că totul este exact așa cum sa convenit. De asemenea, sunt o adevărată comoară de idei grozave pentru activități zilnice sau locuri de vizitat. Aceasta nu este o surpriză având în vedere că îmi place să petrec timp în natură și să fiu activă. Drumețiile, alergatul și înotul sunt hobby-urile mele, precum și citirea unei cărți bune.

Apartament Raža listare a fost vizualizat de 3352 ori de la 12.08.2023.