Apartament BlueKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Krk Baška și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament Blue Baska este situat într-o zonă liniștită și însorită din Zarok, la doar 1 km de centrul orașului Baska. Plaja cu pietriș Vela, situat la doar câțiva pași de apartament. Apartamentul este conceput pentru 2-4 persoane. apartament nou si mobilat fundamental modern este compus dintr-un dormitor, living, bucatarie, baie si terasa spațioasă cu vedere la mare. Acesta este echipat cu aer condiționat, TV prin satelit cu ecran plat, internet, cuptor cu microunde, ceainic, filtru de cafea, gratar, în condiții de siguranță, și alte lucruri care să satisfacă nevoile fiecărui oaspete. Sosire cu un animal de companie este posibilă printr-un aranjament prealabil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Atunci când rezervare este obligat să plătească un depozit de 30% din prețul total, suma rămasă este obligat să plătească în ziua sosirii. Check out până la ora 10 în ziua de plecare, și check-in după 14 pm la sosirea zilei. Animalele de companie sunt plătite de 7 euro pe zi, cu un acord preliminar obligatoriu. Pentru șederea de 1, 2 sau 3 zile va fi taxat cu 30% mai mult! (De la 9. 7. -27. 8 nu este posibil să rezervați mai puțin de 7 zile) Utilizarea de aer - condiționat, televiziune prin satelit și internet sunt incluse in pret! Pentru plata - numărul contului bancar valută străină (IBAN): HR0423600003116716998, SWIFT: ZABAHR2X
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Aeroport: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Blue
Anja Harej Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Un tânăr, ambițios, all-rounder ...

Apartament Blue listare a fost vizualizat de 6163 ori de la 14.03.2016.