Apartamente DinoKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 1.463 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Krk Baška și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Dragi oaspeti, apartamentul DINO, apartament recent renovat cu balcon, la 350 de metri de mare, este situat pe o strada linistita. Este la câteva minute de mers pe jos de cea mai frumoasă plajă de pe insula Krk, de promenada de lângă mare, de pistele de biciclete și de natura neatinsă. Magazine, restaurante sunt la 250 de metri de apartamente. 2 dormitoare (prima cameră pat dublu, a doua cameră pat de o persoană). Pentru o vacanță activă, puteți urca pe dealurile din jur până la „Podisul Lunii”, de-a lungul potecii marcate și vă puteți bucura de priveliștea frumoasă a întregului golf Baška și a insulelor din jur. Baška este un loc ideal pentru oamenii care doresc să se bucure de frumusețea naturală și de cerul înstelat. Placă pentru caiac și SUP pentru oaspeții noștri care doresc să se bucure de mare și să meargă la plajele mici îndepărtate din apropiere de Baska. Un loc în care te poți bucura de liniște și natură cu ciripitul păsărilor și mirosul plantelor mediteraneene. Dacă ești iubitor de natură neatinsă sau vrei să evadezi din agitația orașului și să iei o pauză de la orice, noi suntem aici pentru tine. BINE ATI VENIT !!!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Model de plata: plata in avans de 30% la rezervare, in contul bancar (kuna sau valuta), restul banilor se achita in ziua sosirii in apartament in numerar sau cu cateva zile inainte de sosirea in apartament pe data cont. Taxa de turism nu este inclusa in pret. Ora sosirii: 14 -17 ore Ora plecarii: pana la ora 10
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Rambursare în caz de anulare: până la 60 de zile înainte de sosire - rambursare 100% până la 30 de zile înainte de sosire - rambursare 50% până la 20 de zile înainte de sosire - rambursare 25% În termen de 20 de zile înainte de sosire nu se rambursează plata în avans, oaspetele poate transfera rezervarea la următoarea întâlnire gratuită sau poate transfera rezervarea pentru anul viitor. Mulțumesc, Tatjana Besic
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Nou in oferta!!!! Caiac și Sup (stand up paddling) pentru toți oaspeții apartamentelor noastre. Oaspeții care stau mai mult de 7 zile, utilizarea gratuită a caiacului sau Sup pentru o zi. Pentru oaspeții care stau mai puțin, posibilitatea de a închiria un caiac sau un Sup este taxat suplimentar. Apartamentele noastre sunt într-o poziție excelentă pentru cei care iubesc ciclismul, drumeții, alpinism (Portafortuna), plimbări în munții din jur și deasupra frumoaselor plaje ale mării. Binoclu pentru vizualizarea naturii neatinse, a munților sau a cerului înstelat de neuitat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Dino
Tanja Bešić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, Vă așteptăm cu nerăbdare să veniți cu dorința ca să aveți un timp frumos în apartamentele noastre și ca această vacanță să rămână în amintirile voastre frumoase. Vă stăm la dispoziție pe toată durata șederii dumneavoastră în apartamentele noastre. Bine ați venit și bucurați-vă !!!!!

Apartamente Dino listare a fost vizualizat de 68646 ori de la 07.02.2020.