Apartament Korni Biograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 3.219 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Biograd na Moru și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentul cu aer condiționat recent renovat este situat într-o casă decomandată cu grădină spațioasă, pe o stradă liniștită cu case familiale. Unitatea de cazare de la primul etaj este accesata pe scari exterioare separate si este singurul apartament din bloc. Oaspeții au la dispoziție parcare în fața clădirii. Pe o suprafață de peste 100 m2, sunt 4 dormitoare, un living cu bucătărie, o zonă centrală de intrare, două băi și o terasă mare și balcon. Toate dormitoarele sunt acoperite cu parchet și toate, cu excepția unuia, au acces la balcon. Livingul cu bucatarie si sufrageria au acces la o terasa cu copertina. Există paturi duble mari în 3 dormitoare, iar într-o cameră există 2 paturi separate. Bucătăria complet utilată conține tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil, inclusiv mașină de spălat vase, plită ceramică, cuptor, aparat de cafea, frigider cu congelator, prăjitor de pâine, etc. Apartamentul este dotat cu mașină de spălat, uscător de păr și fier de călcat. Plaja Bošana este la 5 minute de mers pe jos, iar centrul orașului, magazinele și restaurantele sunt la 10 minute.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în numerar se face la unitatea de cazare în 24 de ore de la sosire. La sosire, oaspeții trebuie să prezinte documente personale pentru inspecție pentru a-și înregistra șederea. Check in: 14:00 Check out: 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Pentru rezervarea facilitatii este necesara o plata in avans de 10% din suma totala. Anulare gratuită cu până la 3 săptămâni înainte de începerea rezervării.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 700 m
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții apartamentului Korni se pot aștepta la un coș de bun venit, Wi-Fi gratuit și Netflix. Pentru oaspeții cu mașină electrică, se oferă acces la racordul de energie electrică în parcarea privată. Gazdele locuiesc la parterul clădirii și sunt disponibile oaspeților lor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Korni
Lovro Pavletić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă, Franceză,
Apartament Korni listare a fost vizualizat de 7361 ori de la 21.04.2022.