Casa mobila BarbaraRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa mobila -Barbara 629- este situata in micul sat pescaresc Razanc, in Camp Planik, la 700m de frumoasa plaja cu vedere la Velebit.In apropiere se afla orasele Zadar (17km), Pag (30km) si parcul national. Paklenica (35km).dotat si pregatit pentru oaspeti, dispune de doua camere (1 dormitor si 1 camera cu trei paturi), un living cu bucatarie si canapea extensibila (2 persoane), o baie separata cu cabina de dus si un Toaleta Casa dispune de aer conditionat, 2 televizoare LED prin satelit, aparat de gheata si apa rece, aparat de cafea, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, toaster, fier de calcat, uscator de par, set de vase pentru 6 persoane, lenjerie de pat si prosoape curate. casa are o terasa mare pe toata lungimea casei (24m2).Pe terasa se afla: o masa cu 6 scaune, un leagan, un sezlong, un gratar mare si modern pe gaz ce poate fi folosit pe terasa sau alaturi. la acesta.Exista un loc de parcare la capatul terasei.Exista un supermarket Tommy (100m) langa tabara (100m), centrul orasului la 400m, farmacie, oficiu postal, facilitati de catering, magazin de peste, etc. .. Pe scurt, o tabără frumoasă într-o pădure de pini care emană frumusețea naturii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Modelul de plată este de 30% în avans și 70% la sosirea în tabără.Curățenia finală este inclusă în preț.Trimitem o confirmare scrisă de plată a rezervării. Ora de sosire este de la ora 14, iar ora de plecare este până la ora 10. La sosire, trebuie să vă înregistrați la recepție și să vă furnizați informațiile. Taxa de turism NU ESTE INCLUSA IN PRET si se achita la sosirea la receptie in valoare de 1,33 euro pe zi si de persoana, pentru copiii pana in 12 ani nu se achita (gratuit).
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea 100% a avansului în caz de anulare cu 30 de zile înainte sau rambursare 50% a avansului în caz de anulare cu 15 zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 900 m
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dragi oaspeți, anul acesta am depus un efort deosebit pentru ca dumneavoastră să aveți un sejur confortabil în casa noastră Barbara, de aceea v-am pregătit: trei biciclete pentru o plimbare plăcută și vizitarea obiectivelor turistice, un romobil pentru copii mici, o placă de surf SUP, două șezlonguri pe care nu trebuie să le închiriați pe plajă, o mică piscină gonflabilă pentru copii (vezi poza), seif pentru obiectele dvs. de valoare, care se află în casă și are cod, grătar mare și modern.Avem personal de tabără care preia grija de intretinerea casei, asa ca daca ai vreo defectiune sau orice iti lipseste, de exemplu disparitia gazului din butelie sau nu conteaza, scrie-mi un SMS sau suna-ma si problema se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.Accesul la internet wireless este si el gratuit in toata zona taberei.Avem si o bautura de bun venit pentru toti oaspetii, care este inclusa in pret.Dragi oaspeti, BINE A VENIT LA NOI.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Barbara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ptuj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+4, Aprilie 2023
Excelent

Proprietar foarte prietenos și primire călduroasă. Casa mobila este foarte curata si complet utilata. Locatia este aproape de toate facilitatile de infrastructura. Il recomand cu caldura.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Arjan Kurtović Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, vă dorim un bun venit la casa noastră mobilă și la Camp Park Planik din Ražanac.În calitate de proprietar, vă voi răspunde la toate întrebările și vă voi explica cu amabilitate tot ce vă interesează despre tabără și orașul Ražanac.Vorbesc croată și, de asemenea, germană și engleză foarte bine.Aștept cu nerăbdare întrebarea dvs. și cred că veți fi mulțumit de serviciile noastre.

Casa mobila Barbara listare a fost vizualizat de 12385 ori de la 26.06.2022.