Apartament Ella Sea ViewBrač Bol - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brač Bol și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Situat în Bol, în regiunea insulei Brač, apartamentul este la câțiva pași de toate plajele. Cele mai apropiate doua plaje se afla la 400m si 450m de apartament, la aproximativ 5 minute de mers pe jos. Se numesc Mali Rat Beach și Borak Beach. Plaja Zlatni Rat este, de asemenea, în apropiere (la aproximativ 15 minute de mers pe jos). Acest apartament foarte frumos oferă cazare cu vedere frumoasă la mare, WiFi gratuit și TV prin cablu și parcare privată gratuită în fața apartamentului. Centrul orașului este la câteva minute de mers pe jos și oferă toate facilitățile, inclusiv restaurante, magazine și cafenele. Punctele de interes din apropiere includ Crama Stina și Școala de Kitesurfing Bol. Apartamentul este complet utilat, ceea ce va permite sa va bucurati de fiecare moment al vacantei dumneavoastra. Apartamentul are 40 m2, cu masina de spalat vase si masina de spalat rufe, cu aer conditionat excelent si incalzire in pardoseala. Totul este la câțiva pași, nu este nevoie de mașină.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
VA ROG SA NE CONTACTATI DACĂ VĂ REZERVĂ MAI MULT DE 10 ZILE, PUTEȚI OBȚI O REDUCERE. Check-in: 15:00 - 12:00 Check-out: 6:00 - 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
In sezon (iunie, iulie, august, septembrie): Rezervarea se confirma dupa plata unui avans in valoare de 15% din pretul total al cazarii. Restul sumei trebuie plătită cu 30 de zile înainte de sosire. Dacă restul sumei nu este plătită în perioada specificată, rezervarea va fi anulată. Plata în avans este nerambursabilă. Alte luni: Rezervarea se confirma dupa plata in avans in valoare de 10% din pretul total al cazarii. Restul sumei trebuie plătită cu 15 zile înainte de sosire. Dacă restul sumei nu este plătită în perioada specificată, rezervarea va fi anulată. Plata în avans este nerambursabilă. Dacă s-a achitat întreaga sumă a rezervării de cazare (posibilitate de reducere), și există o anulare cu mai mult de 30 de zile înainte de sosire, se va returna suma rezervării, dar minus costul anulării și trimiterii banilor în suma de 10% din suma rezervarii de cazare. Dacă există o anulare cu mai puțin de 30 de zile înainte de sosire, suma rezervării nu va fi rambursată.
Distante
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Aeroport: 900 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Un cadou de bun venit vă așteaptă. Restaurant Pizzerie Navigare: 100 m Restaurant Restaurant Fermă: 100 m Magazin: 50 m Plaja Mali Rat: 400 m Plaja Borak: 450 m Plaja Zlatni Rat: 1 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ella Sea View
Nataša Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, este plăcerea noastră să vă oferim o căldură de bun venit! Prezența ta ne face foarte fericiți. Sperăm să vă bucurați de Bol. Nu ezitați să ne contactați prin mobil, viber, whatsApp sau e-mail dacă aveți nevoie de ceva sau aveți întrebări. Vom răspunde cât mai curând posibil. Vă mulțumim că ne-ați fost oaspeți.

Apartament Ella Sea View listare a fost vizualizat de 8672 ori de la 17.09.2021.